THE VOICE

Timovi se pune, ali mentori mogu samo žaliti

06.02.2016 u 22:11

Bionic
Reading

Treću epizodu HRT-ova zabavnog showa 'The Voice', u kojem se traži najbolji amaterski glas Hrvatske, obilježio je niz odličnih audicija, a mentori Tony Cetinski, Indira Vladić, Ivan Dečak i Jacques Houdek do kraja emisije požalili su jer se nisu okrenuli na glasove nekih od najboljih natjecatelja

U trećoj emisiji showa 'The Voice' mentori su brojčano više-manje izjednačeni po broju odabranih kandidata. Tako je na kraju večerašnje emisije troje mentora završilo s po šest kandidata u svojim timovima, dok je Tony Cetinski u svoju ekipu prikupio jednog natjecatelja više.

Emisiju su obilježili nastupi pretežno mladih kandidata, pa je tako pažnju mentora prvo zaokupila 22-godišnja Petra Vurušić iz Varaždina, koja je pjevala 'One Night Only' iz mjuzikla 'Dreamgirls'. Njezina izvedba bila je toliko upečatljiva da su se do kraja pjesme okrenuli svi članovi žirija. Iako je Indira laskavim riječima pohvalila izvedbu Petre Vurušić, ona je ipak za svog mentora izabrala Jacquesa Houdeka.

Petra Vurušić - One Night Only


Vrlo dobar nastup odradio je i 22-godišnji Ivan Anić, rocker iz Splita, koji je pjevao 'Fly Away' Lennyja Kravitza. I u njegovu slučaju Indira Vladić ostala je kratkih rukava, jer je mladi Splićanin za mentora ipak odabrao frontmena Vatre Ivana Dečaka, dok se Tony i Jacques nisu ni okrenuli na Anićevu izvedbu.

Ivan Anić - Fly Away

Tony Cetinski jedini se okrenuo na odličnu obradu pjesme 'Torn' Natalie Imbruglie u izvedbi Ante Bustruc, a Jacques je u svoj tim dodao još jednog dobrog pjevača nakon što se za njega odlučio 22-godišnji Alen Đuras iz Trogira, koji je svojom obradom 'Thinking out loud' Eda Sheerana natjerao Ivana Dečaka i Jacquesa Houdeka da se okrenu.

Ana Bustruc - Torn

Mentori su, doduše, ipak požalili što se nisu okrenuli Sandri Šodolović iz Rijeke, koja je na 'slijepoj audiciji' odlično otpjevala 'All I Could Do Was Cry' Ette James, da bi nakon toga otpjevala još malo svog omiljenog sevdaha, na što su se mentori samo uhvatili za glave kad su shvatili kakav su talent propustili. Isto vrijedi i za 19-godišnjeg Filipa Lugarića iz Pule, kojemu se mentori nisu okrenuli na zaista izvrsnu izvedbu 'I'm Yours' Jasona Mraza.

Sljedeća epizoda 'The Voicea' bit će emitirana za tjedan dana na HTV1.