BORBA ZA GLASOVE

The Voice dobio i petog mentora – publiku

01.04.2016 u 18:24

  • +4

The Voice

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Nakon audicija, dvoboja i nokauta u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske u subotu počinje najzahtjevniji dio natjecanja – emisije uživo. U prvoj emisiji uživo za naklonost petog mentora gledatelja i slušatelja - borit će se 16 odabranih pjevača

Emisija 'The Voice' ulazi u novu etapu – natjecanja uživo – u kojoj će ulogu imati i gledatelji i slušatelji.

Tim svakog mentora – Jacquesa Houdeka, Indire Levak, Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka – sada ima po četvero natjecatelja, koji u subotu imaju zadatak glasom, interpretacijom, emocijom i karizmom doprijeti do gledatelja Hrvatske televizije i slušatelja Hrvatskoga radija. Upravo oni telefonskim pozivima mogu spasiti po dvoje natjecatelja iz svakoga tima i odvesti ih korak dalje u pokušaju osvajanja titule najljepšega glasa Hrvatske. O sudbini preostalih dvoje natjecatelja iz svakog tima odlučuje njihov mentor ili mentorica.


U prvoj emisiji uživo u Jacquesovu timu nastupat će: Alen Đuras, Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić. U Indirinu timu su četiri dame: Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš. Tonyjev tim u prvoj emisiji uživo predstavljat će: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić. Pod vodstvom mentora Ivana za naklonost gledatelja borit će se: Stefany Žužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić.

Kojih će se 12 natjecatelja plasirati u četvrtfinale, saznat ćemo u subotu, 2. travnja, od 20 sati na Prvome programu Hrvatske televizije, a program možete pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija.