NAGRADNJAČA

The Doors tribute u riječkoj Stereo Dvorani

29.03.2012 u 15:18

Bionic
Reading

The Doors Experience iz Austrije, kao što samo ime benda kaže, pruža potpuno iskustvo Doorsa svojom sjajnom svirkom, a ako dodamo da njihov pjevač Jason neodoljivo podsjeća na Jima Morrisona onda je jasno da se radi o vrhunskom tribute bendu. The Doors Experience već dugi niz godina grade svoju karijeru svirajući širom svijeta, a u riječku Stereo Dvoranu dolaze po drugi put, ovu subotu, 31. ožujka. Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice.

I nakon četiri desetljeća od prestanka rada banda i smrti Jima Morrisona oni su još uvijek u srcima mnogobrojnih fanova. Iako je grupa The Doors postojala samo sedam godina (1965-1971) i snimila samo šest studijskih albuma, ostavila je neizbrisiv trag u rock`n`roll povijesti. Legendarne 'Light My Fire', 'Roadhouse Blues', 'L.A. Woman', 'People Are Strange', 'Break On Trough', 'Riders On The Storm' i mnoge druge pjesme (koje ćemo čuti i u Stereu) danas su neizostavni dio odrastanja nekih novih generacija koji tek otkrivaju nikad prežaljenog 'kralja guštera' Jima Morrisona i njegovu ekipu.

Kako originalne The Doorse više nikada nećemo vidjeti uživo, najbliže što možemo poslušati su The Doors Experience. Zato vas pozivamo da se pridružite u Stereo Dvorani na večeri posvećenoj ovom legendarnom bendu uz svirku sjajne bečke četvorke.

Cijena ulaznice je 35kn u pretprodaji, a možete ih kupiti u klubu Tunel i CD shopu Dallas, dok će na ulazu biti 45kn.

Po dvije ulaznice osvojile su:

Nina Ivančić
Ivana Legović