MODERNA PJEVAČICA

Tereza voli pjevati s rockerima

22.08.2015 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon koncerta 'Je t'aime' u sklopu programa 'Noćne serenate' Dubrovačkih ljetnih igara, Tereza Kesovija nastavlja s koncertnim nastupima. Sprema se za nastup na rock koncertu

Osim pripreme posljednjeg albuma u karijeri, koji je najavila singlom 'Ostavi me tu', Tereza Kesovija i dalje je koncertno aktivna. U utorak, 25. kolovoza, gostovat će na koncertu dubrovačkog rock benda Atlantida, kojim slave četvrt stoljeća postojanja.

Suradnja s rockerima Terezi nije strana. Prije Atlantide nastupila je i s Općom opasnosti.
'Dečki iz Opće opasnosti mojoj pjesmi 'Stare ljubavi' dali su moderan, mladalački 'štih'. Prvo bez mene, a onda smo u jednoj emisiji na HTV-u istu tu pjesmu izveli uživo i bilo je sjajno. Kasnije su me zvali da im budem gošća na obljetničkom koncertu u njihovoj rodnoj Županji. Volim ih i poštujem. Suradnja s mladim glazbenicima znači mi jako puno, to je kompliment mojoj karijeri i meni samoj. Dao Bog da toga bude još', izjavila je Tereza. Dodaje da su dečki iz Atlantide ipak njezina ljubav.

'Oni su sjajni dubrovačko-konavoski rokeri. Ima nešto u pjesmama Đela Jusića koje, baš kao i pjesme Opće opasnosti, privlače naše rokere. 'Stare ljubavi', Jusićeva pjesma koju sam davno snimila za Jugoton, kao i 'Što je ostalo od ljubavi', opet su žive. Zanimljivo je u kojoj mjeri naši mladi rokeri imaju vatreni temperament i nježnu dušu. Pjesma 'Što je ostalo od ljubavi' pojavit će se ove jeseni na mom novom albumu upravo s dečkima iz Atlantide, u rock varijanti. Silno se veselim zajedničkom nastupu u našemu Gradu. Ibrica i ja bit ćemo gosti Atlantide, divno', kaže umjetnica. Tim koncertom Dubrovačke ljetne igre bit će zatvorene, a koncert će se održati u Parku Orsula s početkom u 21:30 sati.