OGLASIO SE DINO

Tehničkih smetnji prilikom glasovanja u 'The Voiceu' nije bilo

19.04.2015 u 17:22

  • +25

The Voice - polufinale

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Bionic
Reading

Slijedom upita o telefonskom glasovanju u sinoćnjem polufinalu showa 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske', s Prisavlja smo primili vijest da su slušatelji i gledatelji HRT-a za svoje favorite noćas glasovali s 250.000 (dvjesto i petdeset tisuća) zabilježenih glasova

Tvrtka fun-Agent d.o.o. koja obavlja poslove providera za glasovanje na mrežama domaćih operatera te za HRT tehnički realizira glasovanje u showu 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske', opovrgava navode o tehničkim poteškoćama.

'... vezano uz upite oko poteškoća do kojih je temeljem informacija korisnika dolazilo za vrijeme emisije 'The Voice', obavještavamo Vas, nakon uvida, da je s tehničke strane i glede našeg dijela posla i odgovornosti sve bilo u potpunosti ispravno', navodi se u izvještaju o sinoćnjem glasovanju.

Gledateljima showa 'The Voice' putem Facebooka se obratio i Dino Petrić koji je glasovima publike zaustavljen na putu do finala. Poručujući svojim navijačima da su oni njegova pobjeda, Dino je pozvao sve da daju podršku Nini i svojim favoritima u finalu jer ih oni trebaju.