ŽELIO JOJ OPROSTITI, ALI...

Tarik šokiran sudskim iskazom spremačice koju je tužio zbog krađe

29.03.2016 u 12:36

Bionic
Reading

Poznati glumac i njegova supruga prije tri godine primijetili su da ih potkrada njihova spremačica Anica J. koju su zaposlili zahvaljujući dobrim preporukama. Vrijedan nakit u iznosu 150 tisuća kuna koji je otuđila spremačica je obećala vratili, ali kad se to nije dogodilo, poznati par ju je tužio. Na prvom ročištu Anica J. pred sudom je dala iskaz koji je glumca i voditelja vrlo neugodno iznenadio. Kako doznajemo ista osoba opljačkala je i jednog poznatog glazbenika i redatelja kojima je ukradenu robu, navodno, vratila

Spremačica Anica J. (50) prije tri godine opljačkala je supružnike Tarika i Lejlu Filipović otuđivši iz njihovog doma vrijedan nakit i novac. Poznatom paru obećala je vratiti ukradeno, a iste godine potpisala je potvrdu kod bilježnika o povratu novca u roku od godinu dana. Kad se to nije dogodilo, Tarik i Lejla tužili su Anicu J. koju su zaposlili zahvaljujući odličnim preporukama.

Prvo ročište na sudu bilo je nedavno, a iskaz koji je optužena spremačica dala na sudu, kako doznajemo, šokirao je poznatog glumca i voditelja. Naime, iz izvora bliskih paru doznajemo kako je Tarik s gospođom sitauciju htio riješiti izvan suda, ali je na kraju pravdu ipak potražio tamo kad je uvidio da Anica J. ne namjerava vratiti ukradeno.  Na kraju je ostao neugodno iznenađen njezinom izjavom na sudu o 'posebnom odnosu' koji su imali njih dvoje.

Tarik i Lejla zbog sudskog spora koji je u tijeku odlučili su ne komentirati slučaj, pa su se na sva pitanja o krađi i događanjima na sudu odlučili suzdržati od izjave.

Prema optužnici Anica J. ukrala je supružnicima Filipović pet zlatnih dukata, tri burme, tri zlatne ogrlice te jednu s biserima, osam dječjih zlatnih narukvica i šest naušnica, prsten s briljantom od 5.000 eura, 100 dolara i druge predmete, piše Jutarnji list. 

Nakit je imao posebnu emotivnu vrijednost, a obećanje spremačice da će im vratiti sve što je ukrala kroz određeno vrijeme shvatili su kao dogovor koji će i ispuniti. Ne samo što ukradeno nije vratila pravdajući se teškom financijskom situacijom, nego je na Općinskom sudu u Zagrebu dala iskaz koji je šokirao i Lejlu i Tarika.

Ista osoba koju su Filipovići tužili zbog krađe, kako neslužbeno doznajemo, opljačkala je još nekoliko poznatih osoba za koje je radila. Istaknutom glazbeniku i jednom mladom redatelju ukradenu robu navodno je vratila pa je slučaj riješen izvan suda.