BRAČNE TAJNE

Tarik Filipović u svoj show pozvao - vlastitu suprugu!

05.04.2016 u 13:46

Bionic
Reading

U večerašnjem izdanju talk showa 'Satirikon' jedna od gošći, uz dva bračna para, Viktoriju i Dina Rađu te Sandru Bagarić i Darka Domitrovića, gostovala je i Tarikova supruga Lejla koja je pak, ako je suditi po najavi emisije, otkrila neke njihove bračne tajne

Nije se baš često događalo dosad da su voditelji zabavnih televizijskih emisija u goste pozivali svoje supruge, osim ako nisu bile veće zvijezde od njih. Prije 18 godina Lejla je ponijela laskavu titulu Miss Hrvatske, nakon čega se povukla iz javnosti i posvetila obiteljskom životu, odgoju djece, a tek povremeno se pojavljuje e na društvenim događanjima kao pratnja popularnog supruga. Ipak, Tarik Filipović odlučio je biti izuzetak, pozvati suprugu u emisiju i možda pokazati koliko je sretan u svom braku i poručiti suptilno da je u klubu onih najstabilnijih bračnih zajednica, danas kad se svaki drugi raspada.

Naime u večerašnjoj emisiji 'Satirikona' s temom Bračne vode u goste su pozvani poznati parovi koji su i nakon 15 ili 19 godina braka očuvali obiteljski sklad  - Viktorija i Dino Rađa te Sandra Bagarić i Darko Domitrović.

Okupljenom društvu kasnije  se pridružila i Tarikova supruga Lejla, s kojom je glumac i voditelj u braku osam godina, otkrivši poput Viktorije i Sandre zanimljivosti iz njezine bračne priče s Tarikom. Bivša Miss Hrvatske, manekenka i današnja vlasnica butika LD Store, dobro je nasmijala okupljeno društvo, a malo ljubavnog razotkrivanja pred kamerama očito nije škodilo njezinom suprugu. No uza sve dobro raspoloženje u emisiji, ostaje pitanje koji je to povod njezina gostovanja? Da potvrdi Tarikovu bračnu idilu?

A kakav bi to Satirikon o parovima bio, da se veseloj ekipi ne pridruži i gospođa Filipović? Gledajte Lejlu ovog utorka...

Posted by Satirikon on Monday, April 4, 2016

Osim toga, još je jedna poveznica večerašnjih gošći 'Satirikon' - Lejla i Viktorija zaštitna su lica kuće Keune, baš kao i Tarik Filipović, a s vremenom su očito svi skupa postali i dobri prijatelji. Čini se da su to bila obiteljska posla u 'Satirikonu'.


Bračne vode tema je 'Satirikona' u kojem je gostovala i Lejla Filipović