NAŠA MANEKENKA

Tanja Dragović: Dobar posao i slavlje u Americi

14.03.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Da vrlo dobro zna spojiti ugodno s korisnim, pokazala je Tanja Dragović pa se nakon obavljenih poslovnih obaveza u Los Angelesu gdje je boravila posljednjih dana, uputila na Floridu gdje će najvjerojatnije proslaviti 38. rođendan. Sudeći po fotografijama na Instagramu gdje je prije pet dana poslao pozdrave s plaže Malibu, Tanji se pridružio i njezin partner Vlaho Arbulić

Prvo posao pa onda sve drugo, pravilo je kojeg se posljednja dva tjedna u SAD-u držala Tatjana Dragović. Tanja je u Los Angeles otputovala početkom ožujka u društvu bivšeg supruga Gorana Ivaniševića. Bivši supružnici pokazali su da i nakon razvoda mogu ostati, ne samo dobri prijatelji, već i poslovni partneri.

Kako izgledaju trenuci opuštanja u Kaliforniji, Tanja je  pokazala na svom Instagramu, kao i njezin partner Vlaho koji se okušao i u surfanju na slavnoj plaži Malibu. Kraj američke turneje, čini se, bit će im na Floridi, točnije u Miamiju, gdje su ovog vikenda susreli stare prijatelje, a zasigurno će iskoristiti boravak na pravom mjestu u pravo vrijeme za Tanjinu današnju proslavu 38. rođendana.

'Znala sam posrnuti, priznajem. U svim sam životnim situacijama pazila da ne izgubim sebe. I to je bio ključ uspjeha. S godinama sam shvatila koliko je život poseban i lijep, kako svaki trenutak može biti čaroban samo ako tako odlučim vjerovati. I ono najvažnije, naučila sam – oprostiti. I sebi, i drugima! Tek s oprostom čovjek može krenuti dalje u život, poletjeti i uistinu raširiti krila. Danas to znam. Životni usponi i padovi potrebni su nam da bismo sebe upoznali. I na nama je kako ćemo se nositi s njima. Danas sam sretna i zadovoljna jer sam se naučila voljeti sebe', opisala je prije četiri godine Tanja svoj i pogled na život i budućnost.

A photo posted by Vlaho Arbulic (@v.l.a.h.o) on