TRANS MEDITERRANEAN ENSEMBLE

Tamara Obrovac predstavlja novi glazbeni projekt

07.02.2014 u 14:44

Bionic
Reading

U nedjelju 9. veljače na novoj sceni Ribnjak (Centar mladih) i u srijedu 12. veljače u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, Tamara Obrovac će predstaviti novi glazbeni projekt pod nazivom Trans Mediterranean Ensemble sastavljen od međunarodnih glazbenika.

Okosnicu ovog projekta čini suradnja sa Armenskim pijanistom Karenom Asatrianom, a njezinoj standardnoj ritam sekciji (Krunoslav Levačić bubnjevi/Žiga Golob kontrabas), ovom prilikom su se pridružili vrsni austrijski jazz saksofonist i flautist Wolfgang Puschnig, te Brahim Dhour marokanski glazbenik koji svira arapsku lutnju i violon. U nedjelju 9. veljače nastupa u Zagrebu na novoj Sceni Ribnjak s početkom u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 50 kn već su u prodaji u Centru mladih Ribnjak.

Ovim koncertom TransMediterranean ensemble podržava Centar mladih Ribnjak u nastojanju da postanu nova zanimljiva scena u gradu. Tri dana kasnije, 12. veljače s početkom u 20 sati, održat će već tradicionalni koncert povodom Valentinova u Istarskom narodnom kazalištu u Puli. Iza toga slijede nastupi po ostalim gradovima Hrvatske i u Austriji.