'LUDWINE KRONIKE' PREDSTAVLJAJU:

Talijanski doom divovi uz domaći Umor u Vintageu

02.02.2015 u 16:16

Bionic
Reading

'Ludwine kronike' - radijska emisija na Radio Studentu po prvi puta u Hrvatsku dovodi dva talijanska benda u Vintage Indutrial bar, u pratnji dobro poznatog zagrebačkog benda Umor. Koncert koji će se održati u četvrtak, 19. veljače, održava se u sklopu proslave 18. rođendana Radija Student

Heavy doom metal bendDoomraiser iza sebe ima 4 albuma, a posljednji 'Reverse (Passaggio Inverso)' izlazi 13. siječnja. Za mix i mastering je zadužen guru Billy Anderson. Svirali su s Orange Goblinom, Witchcraftom, Nick Oliveri & Mondo Generatorom, Red Sparowesima...


Bend Shores Of Null nastao je 2013. godine kao skup glazbenika iz nekoliko talijanskih bendova, Shores Of Null je već 2014. izdao debitantski album 'Quiescence' preko velikog Candlelight Recordsa. Dok pripremaju nove materijale, nastavljaju s europskom promocijom albuma koji je visoko kotirao kod glazbene kritike.


Domaći četverac Umor, star 8 godina, prepoznatljiv je po muškom plakanju, te sporim crust i retroflojdovskim hommagem u niskom štimovlju. Iza sebe imaju jedan split EP s Cojonesima, samostalni EP te dva studijska albuma. Posljednji, prošlogodišnji 'Held Us Silent For A Moment' izišao je na vinilu.

Upad za koncert talijanskih bendova Shores Of Null i Doomraisera uz domaći Umor u Vintage Industrial baru, iznosit će 30 kuna na dan koncerta.