GIULIANO

'Svoje pjesme prvo puštam prijateljima'

08.05.2015 u 17:31

Bionic
Reading

Giuliano je snimio novi videospot za pjesmu 'Veći od ljubavi', s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. I dalje njeguje ljubav prema rock glazbi svirajući s bendom The Aliens

'U artističkom dijelu spota za pjesmu 'Veći od ljubavi' gostuje misica Dora Vukušić, a bendovski đir snimili smo u moto klubu Eks', rekao je Giuliano. Pjesma s kojom će nastupiti na predstojećem Splitskom festivalu akustična je i pop/rock izričaja. Kako ne može pobjeći od svojih rokerskih korijena, jer je na početku karijere pjevao u splitskim rock bendovima Kleopatra, Zippo, Apokalipsa i Feeling, Giuliano povremeno nastupa s bendom The Aliens.

'To je baš za moj gušt. Spremamo se za nekoliko skorašnjih svirki', pohvalio se. S The Aliensima ima nekoliko autorskih stvari na engleskom, a repertoar za koncerte sačinjen je od njihovih obrada Metallice, Whitesnakea, Deep Purplea... Kad stigne, ne propušta koncerte omiljenih bendova i izvođača.

'Zadnje što sam gledao bio je koncert Tarje Turunen, bivše pjevačice grupe Nightwish', otkrio je Giuliano. Kad snimi neku svoju pjesmu, prvo je pusti svom društvu.

'Volim čuti mišljenje ekipe, da to bude bez muljanja i da mi striktno i u glavu kažu što misle, tako da i prije nego što bude puštena u eter više-manje znam kako će pjesma disati i proći kod publike. Frendovi su moji najveći kritičari', rekao je Giuliano. Dosad je snimio duete s Vesnom Pisarović i Marijanom Banom, a kad bi mogao birati, snimio bi ga i s američkom pjevačicom Pink.


Giuliano je spot za akustičnu pjesmu snimio u moto klubu