NA ŽUPANIJSKOM SUDU

Svjedočili Snježana i Tin Dujmić, Rajko uskoro na slobodi?

25.09.2015 u 11:43

Bionic
Reading

Na zagrebačkom Županijskom sudu jutros u 9.30 sati održano je ročište na kojem je svjedočila Snježana Dujmić, koja je početkom mjeseca prijavila supruga zbog nanošenja lakših tjelesnih ozljeda u njihovom stanu na Maksimiru, a ispred suda se pojavila u pratnji Dujmićeva sina Tina Dujmića koji se sve vrijeme skrivao ispod kišobrana

Osim Snježane, svoj je iskaz dao i Rajkov sin Tin, a oboje su se na sudu zadržali oko pola sata.

Po izlasku iz zgrade Županijskog suda nisu htjeli komentirati slučaj, a Dujmićeva odvjetnica Sandra Hančić kazala nam je kako se nada da bi njezin štićenik već danas mogao izaći iz pritvora u Remetincu.

'Čekamo sada daljnji potez državnog odvjetnika da vidimo hoće li povući svoj prijedlog za istražnim zatvorom. U tom slučaju više nemamo prijedlog tužitelja i Rajko Dujmić može izaći na slobodu. Hoće li to biti danas ili ne - ne mogu kazati sa sigurnošću', istaknula je odvjetnica.

Bivšeg člana Novih fosila policija je privela 7. rujna u njegovom stanu u zagrebačkom Maksimiru. Tereti ga se da je u večernjim satima nanio lakše ozljede supruzi Snježani koja je uslijed incidenta pozvala policiju prijavivši ga zbog obiteljskog nasilja.