NAGRAĐEN JUBILARNI 80-TISUĆITI GLEDATELJ

Svećenikovu djecu do danas vidjelo preko 80 tisuća gledatelja

14.01.2013 u 11:20

Bionic
Reading

Nova komedija Vinka Brešana, 'Svećenikova djeca' i dalje nastavlja oduševljavati hrvatsku publiku i rušiti rekorde gledanosti!

Producent filma, produkcijska kuća Interfilm i službeni distributer filma, Continental film, ovoga vikenda nagradili su jubilarnog 80-tisućitog gledatelja, točnije gledateljicu.

Riječ je o Branimiri Špoljarić iz Zagreba koja je jubilarnu 80-tisućitu ulaznicu kupila u kinu Cineplexx City Center one East. Povodom jubileja, redatelj filma Vinko Brešan je Branimiri Špoljarić uručio je i prigodne nagrade: godišnju karticu Cineplexx Posebni prijatelj, pomoću koje će u narednih godinu dana moći besplatno gledati filmove svakoga dana u kinima Cineplexx prema vlastitu izboru (Zagreb, Split ili Osijek) te pet najnovijih hitova izdanih na DVD-u u distribuciji Continental filma.

Zbog velike zainteresiranosti domaće publike za film 'Svećenikova djeca', distributer filma Continental film započeo je prikazivati film i u ostalim hrvatskim gradovima koji nemaju multipleks kina – Čakovec, Pula, Sinj, Valpovo i Bjelovar. U sljedećih nekoliko tjedana kinodistribucija će se proširiti i na gradove Koprivnicu, Knin, Sisak Daruvar, Novsku, Karlovac, Samobor, Kutinu, Veliku Goricu i mnoge druge.