PAZI ŠTO PRIČAŠ!

Supruga očitala lekciju Tomislavu Jelinčiću

07.07.2016 u 14:37

Bionic
Reading

Iako ga gledatelji doživljavaju kao ozbiljnog, RTL-ov voditelj Tomislav Jelinčić pokazao je i svoju drugu stranu objavivši na službenom profilu na Facebooku fotografiju koju mu je na ulazna vrata zalijepila supruga Ivana, podsjećajući ga njome da se pridržava svega izgovorenog

Na ulaznim vratima zagrebačkog doma RTL-ovog voditelja Tomislava Jelinčića stoji naslovnica Ekrana stara sedam godina. Magnetima ju je ondje pričvrstila njegova supruga Ivana, a kućnu zgodu Jelinčić je odlučio podijeliti i na svojoj službenoj fan page stranici na Facebooku. Pod hashtagom 'pazi što pričaš' Jelinčić je stavio fotografiju ulaznih vrata i naslovnice na kojoj stoji njegova izjava: 'Volim supruzi pomagati u kućanskim poslovima' i nasmijao svoje pratitelje.


Podsjetnik na ulaznim vratima

'Ivana je to stavila, i to baš na ulazna vrata, valjda da me u svakom trenu podsjeti što sam svojedobno izjavio', smijući se rekao je za tportal Tomislav Jelinčić i dodao: 'Godine 2009., kada sam dao taj intervju, nije mi bilo drago da su od svega izrečenog izvukli baš taj naslov, no sada mi je skroz fora.' A fora je čini se i njegovoj supruzi te je dobro nasmijala sve svojom idejom. Jelinčić priznaje kako mu kućanski poslovi nisu strani te bez puno nagovaranja pomogne supruzi oko svega.


Iako ga gledatelji doživljavaju ozbiljnim, privatno Tomislav Jelinčić to baš i nije

RTL-ov voditelj, iako je na godišnjem odmoru, trenutno je još uvijek u Zagrebu, a uskoro će s obitelji, suprugom Ivanom i sinovima Jonom, Vidom i Tinom, otići na more. Ipak, ovog puta neće ići na Brač, otok s kojeg potječe Tomislavov otac, već će uživati na potezu od Korčule do Dubrovnika. Ostatak ljeta provesti će radno, kako na RTL-u, tako i snimajući dokumentarni film o najpoznatijim hrvatskim rodama - Malenoj i Klepetanu - koji snima već dvije godine, a od jeseni se ponovno vraća na voditeljsko mjesto u Vijestima u 16.30.


Od jeseni Tomislav Jelinčić će ponovno voditi Vijesti u 16.30