NIJE TO ZASLUŽIO

Supruga Darija Srne poručila huliganima: 'Sramite se!'

19.06.2016 u 13:27

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna nedavnu utakmicu na Euru u Francuskoj, gdje je Hrvatska odigrala 2:2 protiv Češke, pamtit će cijeli život. Jedan od razloga jest činjenica da se četiri dana ranije u rodnom Metkoviću oprostio od oca Uzeira, a drugi je incident koji su napravili huligani

Sam početak utakmice Hrvatske i Češke u St. Etienneu pokazao je da su emocije slomile 34-godišnjeg Srnu koji pri intoniraju himne 'Lijepa naša' nije mogao zaustaviti suze. Najdirljivija scena dosadašnjeg Eura u nogometu...

Nakon utakmice, koju su pred sam kraj pokvarili huligani bacanjem baklji i ostale pirotehnike na travnjak, vidno uzdrmani Srna samo je kratko kazao da mu je to 'bila najteža utakmica u karijeri'.

Darijo Srna, kojem je ovaj Euro i službeni oproštaj od hrvatske nogometne reprezentacije, na samrti je obećao 75-godišnjem ocu Uzeiru, koji se posljednjih nekoliko godina borio s opakom bolešću, kako će bez obzira na okolnosti odigrati Euro do kraja. Kapetan je održao obećanje i iz rodnog se Metkovića vratio u Francusku kako bi bio uz svoje suigrače. Hrabro je, nakon što je cijeli svijet vidio njegove suze, odigrao utakmicu u kojoj su naši imali pobjedu u rukama, a onda je, nakon diverzije huligana koji se godinama obračunavaju s HNS-om, sve u nekoliko minuta - otišlo u vjetar.

Taj incident naljutio je sve ljubitelje nogometa, a supruga kapetana Hrvatske Mirela Forić Srna na svom je Instagram profilu objavila fotografije svog uplakanog supruga Darija iznad koje je pisalo: Ovaj čovjek to nije zaslužio!
Usput je poslala i poruku huliganima: Sramite se!

Sramite se❗️??

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on


Ubrzo nakon objave njenu objavu podržalo je oko deset tisuća ljudi uz poruke podrške.