'LUDI BOŽIĆ U UREDU'

Što je to Ecija Ivušić šapnula razgolićenom Djedu Božićnjaku?

09.12.2016 u 11:06

  • +4

Poznati na premijeri filma Ludi Božić u uredu

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Bionic
Reading

Kada se na filmskoj premijeri, organiziranoj u sklopu ženske večeri, pojavi atraktivni Djed Božićnjak, priče o filmu padaju u drugi plan. Tako je bilo i sinoć, kada su umjesto pogleda uperenih na filmsko platno sve žene gledale u neobičnog Djeda Božićnjaka, a on je stigao u CineStar golog torza i s crvenom kapicom na glavi. Svaku damu Djedica je upitao za božićnu želju, a je li je kojoj i ispunio, nije poznato

Slučajni prolaznici u zagrebačkom Branimir centru sinoć su se zasigurno pitali koji je razlog za pojavljivanje tolikog broja atraktivnih žena ispred multipleksa CineStar. Misterij je ubrzo riješen jer je u njemu održana CineLady premijera najnovijeg filma 'Ludi Božić u uredu'. Prije samog ulaska u kinodvoranu brojne su dame pohrlile sjesti u krilo atraktivnom Djedu Božićnjaku, a on je, slučajno ili ne, došao gol do pasa, samo s kapicom na glavi.

Zaposleni Djed Božićnjak strpljivo je slušao sve božićne i novogodišnje želje pripadnica ljepšeg spola, a iznenadio ih je i poklonima. Što su poželjele Jelena Rozga Ines Preindl Marija Bišćan, Ecija Ivušić i mnoge druge dame, nije poznato, no zato su se rado i bez razmišljanja stisnule uz atraktivnog Djedicu i fotografirale za uspomenu. Svi pogledi bili su upereni upravo u Mariju Bišćan, suprugu nogometnog trenera Igora Bišćana, koja je stigla u kino sa svoje dvije prijateljice. Lijepa Marija prije mjesec i pol rodila je četvrtu kćer, a na njezinom se tijelu niti najmanje ne vidi da je još nedavno bila trudna.


Marija Bišćan (u sredini) prije mjesec i pol rodila je četvrtu djevojčicu


Sve je zanimalo što je Jelena Rozga šapnula Djedu Božićnjaku

Najnovija hit komedija s Jennifer Aniston i Jasonom Batemanom nasmijala je do suza sve u dvorani, osobito zbog radnje filma. Ona, naime, prati menadžment kompanije Zenotek koji, kako bi se izbjeglo zatvaranje ureda, pokušava organizirati najbolju i najluđu božićnu zabavu i na taj način privući potencijalnog klijenta te završiti posao koji će kompaniju podići na noge.