SPOTDEPO.HR

Startao novi hrvatski glazbeni portal

05.05.2013 u 18:11

Bionic
Reading

Danas je startao sa radom portal SpotDepo.hr sa željom da postane portal na kojem će se naći svi domaći spotovi na jednom mjestu. Dakako, ne odjednom već s vremenom. Zahvaljujući internetu, a ponajprije YouTubu, muzika se danas gotovo jednako gleda koliko i sluša pa niti ne čudi da je produkcija glazbenih video spotova u Hrvatskoj danas bogatija nego ikada stoga je i pojava jednog ovakvog portala logična i dobrodošla.

Upravo zbog tako velike produkcije spotova kao i sve češćeg slušanja/gledanja muzike putem YouTubea a u suradnji sa Cedeterijom pokrenut je portal www.SpotDepo.hr. Svakako valja naglasiti da je Cedeterija.com u ovom trenutku najveći hrvatski ali i regionalni digitalni online servis za prodaju glazbe u Hrvatskoj putem interneta, koji je također nedavno doživio velike promjene. Od nedavno nudi najveći izbor domaćih pjesama na prodaju preko svojih stranica, a na kojem možete bez ikakvih problema kupiti i neke od najvećih inozemnih hitova u Mp3 formatu.

Što se samog sadržaja portala SpotDepo.hr tiče, osim planiranih čestih premijera domaćih spotova (tri puta tjedno), te top ljestvice Top 30, SpotDepo.hr nudi svakome da putem sms-a da svoj glas najboljem spotu, te istovremeno postaje potencijalni dobitnik neke od nagrada koje nude na svojim stranicama. Nagrade koje će se svakih sedam dana nadopunjavati a vrlo vjerojatno i biti sve vrednije i vrednije.


Također ne žele raditi nikakvu razliku među žanrovima kao ni između etabliranih izvođača sa dugogodišnjom karijerom i nizom albuma iza sebe i novih, mladih muzičara čije vrijeme tek dolazi, što je za svaku pohvalu. Putem aplikacije 'Prijavi spot' ponudili su i mogućnost da baš svatko može prijaviti svoj spot. Kako za premijeru tako i za automatski ulazak na top ljestvicu Top 30 i samu bazu domaćih spotova. Uspon na top ljestvici i prestižna pozicija, ovisit će isključivo o broju dobivenih glasova (sms-ova).

Službena promocija portala SpotDepo.hr održat će se u Opatiji u petak 10. 5., dan prije održavanja hrvatske diskografske nagrade Porin i to pod naslovom 'Cedeterija + SpotDepo.hr – Porinuće' gdje će biti održana press konferencija i prigodni party