NOVA LJUBAV?

Srpski mediji: Rozga je u vezi s Popovićem

10.03.2015 u 12:39

Bionic
Reading

Srpski Blic piše kako su pjevačica i poduzetnik već neko vrijeme u ljubavnoj vezi koju pažljivo skrivaju od javnosti

Telefoni Jelene Rozge i Milana Popovića od ranog su se jutra užarili od poziva, no ni pjevačica ni poduzetnik ne odgovaraju na pozive ne želeći komentirati glasine koji ih dovode u ljubavnu vezu. Najčitaniju vijest dana nisu ni potvrdili ni demantirali. Učinila je to Popovićeva glasnogovornica Tatjana Vojtehovski koja nam je samo kratko poručila da on nema nikakav komentar.

Srpske dnevne novine Blic, naime, danas pišu o tome kako se 37-godišnja Splićanka često može vidjeti ispred stana 49-godišnjeg kralja bakra.

'Nju ne možete ne primijetiti a da je ne prepoznate. U pitanju je velika zvijezda i svi se obradujemo kad je vidimo. U posljednjih mjesec dana često je viđamo', Blicu su ispričale osobe iz teretane u blizini stana Milana Popovića.

Njihovo je prijateljstvo, navodno, počelo i prije nego što je Popović upoznao Severinu.

'Rozga i Milan družili su se i prije nego što je on počeo vezu sa Severinom. Međutim, kako netrpeljivost između ove dvije Splićanke postoji još odavno, Milan je prekinuo kontakt s prijateljicom Jelenom čim je počeo vezu sa Severinom. Obnovili su ga prošle godine kada su postali i više od prijatelja', ispričao je navodno dobro upućeni izvor Blicu.


Jelena Rozga

I prošle se godine šuškalo da Rozga ljubi Popovića, no ona je to u razgovoru za Novu TV oštro demantirala. 'To su stvari na koje ja nemam nikakav komentar. Mogu se samo nasmijati na takve gluposti', rekla je tada pjevačica koja svoj ljubavni život pažljivo skriva od očiju javnosti.

Poznate su tek njene veze s Predragom Vukovićem i riječkim ugostiteljem Mariom Berišićem, a iako nikad nije priznala, pisalo se i da ljubi sina Tončija Huljića, Ivana.