MLADI KEBIN SIN

Srpski mediji raspisali se o novoj Severininoj ljubavi

29.04.2015 u 16:04

Bionic
Reading

Splitska pjevačica uživa u ljubavi s mlađahnim sportskim menadžerom Igorom Kojićem, a njegov tata, popularni pjevač Dragan Kojić Keba, ne skriva to da priželjkuje unuke

Ljubav između Severine (43) i petnaest godina mlađeg sportskog menadžera Igora Kojića traje već dva mjeseca.

'Seve i Igora upoznao je zajednički prijatelj poslije njezinog koncerta u Sava centru. Između njih je zaiskrilo već na prvi pogled i odmah su se počeli zabavljati. Ljubav na daljinu održavaju tako što su svakodnevno u kontaktu putem društvenih mreža, a svaki slobodni trenutak koriste kako bi se vidjeli. Njih su se dvoje vidjeli i u nedjelju navečer, kad je Severina doputovala iz Kanade. Igor je odmah otišao u Zagreb te su u jednom restoranu proslavili njezin 43. rođendan', ispričao je Kuriru izvor blizak paru.

Za iste dnevne novine vezu svog sina komentirala je i Igorova mama Olja. 'Ljubav je uvijek lijepa', rekla je Olja Kojić.

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on


Bivši golman koji je započeo karijeru u Crvenoj zvezdi, nakon čega je prešao u nogometni klub Obilić, u kojem mu je šefica bila folk pjevačica Cecate je poslije igrao za nekoliko klubova izvan Srbije, poznat je kao velik zavodnik. Igora je svojedobno osvojila srpska voditeljica Jelena Žeželj, no ljubav im je pukla nakon što je u javnost procurio njezin pornouradak. Nakon toga zabavljao se s manekenkom i sudionicom 'Farme' Irenom Ibrahimović, a s drugom manekenkom, Ksenijom Vujović, proputovao je pola Europe.

Igorov tata, popularni folk pjevač Dragan Kojić Keba, sudjelovao je u srpskoj inačici emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', a u novogodišnjem razgovoru za Kurir, samo dva mjeseca prije nego što će njegov sin upoznati Severinu, priznao je da bi uskoro volio postati djed.

'U svakom sam pogledu spreman postati djed i da svoju djecu vidim sretnu u braku s nekim koga sami izaberu. Jedva čekam unuke, ali za to se mene ne pita. Moje je samo da ih kao roditelj podržim u svemu. Taša gradi inozemnu karijeru, a Igor još ne planira brak', rekao je Keba u siječnju ove godine.


Inače, osim Igora i Nataše, poznate pod umjetničkim imenom Taša, koja se poput Severine bavi pjevanjem, no karijeru gradi u Americi, Keba ima izvanbračnu kćer Inu. Prije dvije godine pisalo se da se razvodi od supruge, no uspjeli su spasiti brak, pa za ovu godinu najavljuju i crkveno vjenčanje.

Tko zna, možda im na njemu, osim kćerke Taše, zapjeva i sama Severina!