'MI NISMO ANĐELI'

Srpski glumac Nikola Kojo pohvalio se partijanjem s Ninom

10.11.2016 u 18:15

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih glumaca s prostora Balkana, Nikola Kojo otvorio je svoj profil na Instagramu prije četiri mjeseca. Iako ga je u početku koristio samo u poslovne svrhe, glumac nije odolio pa je počeo dijeliti i svoje privatne trenutke. Tako se danas pohvalio druženjem s Ninom Badrić. Na Instagramu, ali i Facebooku objavio je njihovu zajedničku fotografiju sa sinoćnjeg druženja u jednom zagrebačkom restoranu

Glumac kojeg publika najviše pamti po filmovima kao što su 'Lepa sela lepo gore', 'Rane', 'Mi nismo anđeli', 'Parada' i mnogih drugih trenutno boravi u Hrvatskoj.

'Napokon u Zagrebu! S prijateljicom Ninom Badrić. Hvala ti na predivnom gostoprimstvu', napisao je glumac pored fotografije na kojoj pozira zagrljen s našom pjevačicom, s kojom se sinoć družio u restoranu Tač. Kako doznajemo, Nina je prva imala priliku pogledati njegov prvi redateljski projekt, satiričnu komediju 'Stado' koja će uskoro imati premijeru u Zagrebu. Navodno su, kako doznajemo, razgovarali o mogućoj glazbenoj suradnji na tom filmu.

Nikola Kojo je na filmu debitirao s nepunih 11 godina, ulogom dječaka Ivana u filmu 'Rad na određeno vrijeme'. Osamdesetih godina odigrao je zapažene uloge u filmu 'Igmanski marš', TV seriji 'Sivi dom' i jednu od glavnih uloga u tri nastavka filmskog serijala 'Lude godine'. Osim brojnih glumačkih ostvarenja, uživa u skladnom obiteljskom životu.

U braku je devet godina s 12 godina mlađom Aleksandrom, inače bivšom manekenkom. Nikola i Aleksandra zavjetovali su se na vječnu ljubav u rujnu 2007. godine. Vjenčanje je održano u crkvi svetog arhangela Gavrila, a svadbeni ručak za najbližu rodbinu i prijatelje upriličen u glumčevom restoranu. Godinu dana kasnije Nikola i Aleksandra dobili su kćer Anu, a 2013. godine rodile su im se bliznakinje.