NATAŠA JANJIĆ

Sretni dani i rođendanska fešta bez drage osobe

28.11.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Splitska glumica jučer je u njoj najdražem prijateljskom društvu proslavila 35. rođendan. Feštalo se i na zagrebačkom Adventu u centru grada, a među okupljenima bio je i Natašin odabranik Samir Šećerkadić. Nedostajala je jedino draga joj prijateljica Larisa Navojec jer je trenutno u Berlinu, no nije izostala njezina čestitka na Instagramu

Nakon nedavnog završenog snimanja serijala 'Prava žena', u kojem je glumila glavnu ulogu, Nataša Janjić napokon ima više vremena za sebe, ljubav, prijatelje, pa i za svoje rođendansko slavlje. Crvenokosa Splićanka proslavila je jučer 35. rođendan, a među čestitarima koji su feštali s njom u gradu bile su Iva Mihalić, Marijana Batinić sa suprugom, Ana Maras Harmander i mnogi drugi. Bio je tamo naravno i Samir Šećerkadić, s kojim je glumica u vezi već šest mjeseci. Čestitki i dobrih želja na društvenim mrežama od kolega glumaca bilo je također mnogo - javila se i Leona Paraminski iz SAD-a, a sreću je Nataši poželjela i najbolja prijateljica Larisa Navojec iz Berlina.

'Draga moja, iako sam na ovaj dan daleko od tebe, ljubim te i volim najviše na svijetu. Želim ti sve što se poželjeti može. Budi mi sretna i vesela danas, sutra, zauvijek!!!', poručila je Larisa. Sretna slavljenica zahvalila je svima, a pala je i šala na vlastiti račun za navršenih 35.

'Hvala vam svima na predivnim, zabavnim i dirljivim čestitkama. Triespet! Nije šala. Samo ću vam reći, trideset pet se ne događa samo drugima! Ljubim vas! Sretna sam! Napustilo me sve osim godina i apetita - Priče iz Bečke šume', napisala je Janjić, a početkom prosinca gledat ćemo je u novoj ulozi na kazališnim daskama u odličnom kazališnom komadu 'Priče iz Bečke šume' u režiji Igora Vuka Torbice. Krajem prosinca u kina stiže i psihološki triler 'Goran' Nevija Marasovića, u kojem također glumi glavnu žensku ulogu. Po svemu sudeći, za Natašu ovih blagdana nema predaha, no to je ono što svaki glumac priželjkuje u svom poslu.