TRAŽE 'MEKŠU' VERZIJU

Spot Mračnog predmeta želja previše seksi za TV

Mračni predmet želja

Mračni predmet želja

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Neke od nacionalnih TV postaja smatraju spot previše slobodnim za prikazivanje u jutarnjim terminima te je bendu predloženo da snimi mekšu verziju, no redatelj i bend to odbijaju

Pojavio se spot za pjesmu Jer odlaziš grupe Mračni predmet želja, u koji je redatelj Lavandermana Zvonimir Rumboldt stavio kadrove iz svog novog kratkog igranog filma Rom.Kom.

Budući da se pjesma već jako dobro zavrtjela na Otvorenom radiju, a nakon toga i krenula na pohod po drugim hrvatskim radijskim postajama, a da se u Rumboldtovu filmu pored pjevačice benda Ane Majhenić pojavljuju i drugi poznati glumci, poput Roberta Kurbaše, Gorana Bogdana i drugih, spot je izazvao pozornost medija i prije nego što se pojavio.

Naime, neke od nacionalnih TV postaja smatraju spot, odnosno neke scene seksa previše slobodnim za prikazivanje u jutarnjim terminima te je bendu predloženo da snimi mekšu verziju za dnevno emitiranje, što je uobičajena praksa.

Međutim, ni redatelj Rumboldt ni članovi benda ne vide ništa sporno u originalnoj verziji spota i ne kane raditi 'mekšu' verziju jer je ionako smatraju potpuno 'mekom'. Inače, ovih dana pjevačica grupe MPŽ i glumica Ana Majhenić pojavit će se kao jedna od junakinja filma Irene Škorić '7 seX 7', koji je također digao prašinu zbog otvorenog prikazivanja seksa, koji u ovom slučaju ide puno dalje od spota.

Grupu MPŽ čine glumica Ana Majhenić, redatelj Ognjen Sviličić, književnik Borivoj Radaković, novinar Arsen Oremović i glazbenik Damir Smiljanić Smiley. Pjesma 'Jer odlaziš' s još dvije pjesme ('Borin Blues' i 'Enna') nalazi se na EP singlu koji je u dark pop stilu producirao Ivan Piko Stančić, a može se dobiti besplatno uz tvrdo izdanje knjige 'Zvučni zid II - Vinilne priče'. Album izlazi na jesen.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi