I ONA CMIZDRI

Sonja se boji da će ispasti kukavica

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 05.05.2009 22:12
  • Objavljeno 05.05.2009 u 21:17
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Poljski toalet, prema farmerskoj predaji, mjesto je odvijanja kojekakvih radnji, a danas je poslužio za seansu cmizdrenja Sonji, koja se dosad baš i nije dala utjerati u plač

Dok je Marina mirno obavljala što je imala u jednom, u drugom je Sonja ridala. Ona, naime, očekuje da će biti izabrana za prvu duelisticu, odnosno da će morati napustiti farmu u petak. Ako to bude ovotjedni scenarij, ne zna koga bi izabrala sebi za protivnika. Točnije rečeno, zna da neće izabrati Marija ni Dinu, jer smatra da su njih dvojica svojim radom najviše doprinijeli farmi. Tako su joj u izboru ostale samo cure, a čini se da joj ta činjenica stvara dodatni stres, kao i žučljiva svađa sa Simonom do koje je došlo neki dan.

Rekla je i da ne želi namještenu borbu, da se ne želi ni s kim dogovarati, na što je Marina rekla da joj tu ne može ništa savjetovati. 'Sad ispada da ću ja biti neka p...ica koja je odustala od svega i neće se boriti', jadikovala je Sonja dok ju je Marina strpljivo slušala. Jedino joj je savjetovala da na vrijeme zataška sve glasine (na koje točno misli, nije precizirala), dok je Sonja rekla kako ju je Mario pohvalio da je konačno pokazala zube. 'Meni je samo bitno što moji roditelji misle o tome, a znam da im se to neće svidjeti', u jednom je trenutku kazala Sonja. Hoće li zaista ona završiti u pijesku arene u petak, tek ćemo vidjeti.

 

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi