KRHKA, ALI ODLUČNA

Sonja se baca na Marija

13.03.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Da između njih dvoje ima nešto posebno, vidljivo je od samog ulaska na farmu. Je li riječ samo o nježnom prijateljstvu ili o prijateljstvu s primjesama romantike?

Sonja je lomna žena par exellance, sitna i krhka, osjetljivog zdravlja, a dovoljno atraktivna da privuče najkršnijeg farmera ove sezone. Mario pak bez problema radi sve najteže fizičke poslove (što i nije čudno jer u slobodno vrijeme vuče automobile po Jarunu) te sa svoja gotovo dva metra mišićne mase predstavlja pravi muški pandan nježnoj Sonji. Prisjetimo se samo da su, ulazeći s ostalim natjecateljima na imanje, Sonja i Mario koračali držeći se za ruke. Sonja je bila jedina farmerica koja nije nosila svoju vreću, kao svi ostali kandidati, već je Mario nosio i svoju i njenu vreću na svojim plećima.

 

 

 tportal  


Večeras pak Sonjica nije mogla sama zatvoriti vrata  (?), pa se mazno prišmajhlala Mariju i počastila ga nekoliko trenutaka teretom svoje težine, da bi je potom on podigao rukom (jednom, naravno), onako, kao od šale. Nakon te male sekvence koja dosta govori o njihovoj prisnosti, snažni se Mlinka potom kavalirski uputio prema zločestim vratima i tako pomogao dami u nevolji.