MALO OSTAVLJA MAŠTI

Smjelo razotkrivanje Vanesse Paradis na naslovnici Voguea

26.11.2015 u 12:10

Bionic
Reading

Nakon teškog životnog razdoblja i razvoda od Johnnyja Deppa 42-godišnja francuska glumica i pjevačica trenutačno je zadovoljna svojim životom, a da nema što skrivati, pokazala je i u prosinačkom izdanju francuskog Voguea koje je mnoge ostavilo bez teksta

Francuskinja koja se nikad ne predaje i kad se čini da je sve protiv nje - samo je jedna  Vanessa Paradis. Posljednje tri godine bile su joj teške, djeca su zbog rastave od Johnnyja Deppa bila u prvom planu, filmove i kampanje snimala je na kapaljku, no tome je došao kraj. Naslovnica prosinačkog izdanja francuskog Voguea kao da poručuje - Vanessa se vraća jača nego ikad.

Jedinstvena Paradis gošća je božićne teme novog Voguea, a njezino razotkrivanje na naslovnici mnoge je iznenadilo, a neke i šokiralo. Ta je naslovnica trenutačno predmet polemike u modnim krugovima; neki misle da je pretjerala, neki da je odvažnost za svaku pohvalu.

Neki pak njezin korak tumače kao poruku mlađahnoj supruzi njezina bivšeg, zgodnoj Teksašanki Amber Heard, kojoj nije bilo nimalo drago kad je Depp nedavno izjavio da će 'Vanessu voljeti zauvijek'. Paradis i Depp u 13-godišnjoj vezi dobili su dvoje djece, Johna i Lily-Rose, koja je krenula majčinim i očevim stopama.