'PROPADANJE' U ETERU

'Slučaj Šuker' ponovio se u Potjeri!

30.10.2015 u 17:10

Bionic
Reading

Malo tko se ne sjeća urnebesno smiješne scene iz HTV-ove emisije 'Studio 4' kad je 'propala' stolica bivšeg ministra financija Ivana Šukera, na opće iznenađenje voditeljice Tončice Čeljuske i drugog gosta, Ljube Jurčića

Nešto vrlo slično dogodilo se u popularnom HTV-ovom kvizu 'Potjera'. Naime jedan je natjecatelj, mladić imena Matias, na vrlo sličan način 'propao' u trenutku dok ga je snimala kamera, što je rezultiralo erupcijom smijeha u studiju 'Potjere'.

Tarik Filipović se vrlo brzo snašao te duhovito ispalio: 'Gospodine Šuker, hvala vam.' Kako doznajemo, ovaj put se nije radilo o problemu sa stolicom koja je izgubila bitku s nadmoćnim protivnikom, kao u slučaju bivšeg ministra Šukera, nego se sam natjecatelj igrao stolicom dok su ga snimali, pa je tako propao u trenutku kad je bio u kadru - vlastitom zaslugom.

Taj zabavan trenutak je za tportal danas prokomentirao i Tarik Filipović, a pitali smo ga kako je uspio zadržati pribranost u takvoj situaciji. 'To su stvari koje nam daju snagu', kroz smijeh nam je rekao Filipović.