IVAN DEČAK

'Sjedio sam na rubu, nisam vidio trzavice između Tonyja i Jacquesa'

13.07.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Iako je 'The Voice' završio prije nekoliko mjeseci još uvijek se prepričavaju sjajne vokalne izvedbe natjecatelja, ali i trzavice među mentorima. Unatoč njima, Jacquesu Houdeku ponuđeno je mentorstvo i u novoj sezoni showa. Njegov kolega Ivan Dečak nema komentar na eventualni angažman u drugoj sezoni 'The Voicea'

'Meni Jacques nije ništa otkrivao. (smijeh) Ako do poziva uistinu dođe, bit će mi drago sudjelovati u još jednoj sezoni The Voicea', rekao je Ivan Dečak.

Upravo je frontman grupe Vatra, navodno, jedini u doticaju s natjecateljima kojima je bio mentor.

'S nekolicinom svojih kandidata ostao sam u kontaktu. Nekako mi je to logično s obzirom na to da smo za trajanja 'Voicea' proveli dosta vremena zajedno i zbližili se na određeni način. Drago mi je da sam uspio održati predizborno obećanje i na kraju napisao pjesmu za Marina Jurića Čivru', kaže pjevač.

Ivan, kao ni Jacques, za kojeg se jedinog zna da je pozvan u novu sezonu 'The Voicea', nema ništa protiv toga da žiri bude u istom sastavu. Na pitanje je li djelomično i zbog trzavica kod nekih članova žirija show bio toliko gledan i popularan, Ivan ističe da je 'The Voice' bio gledan zbog sjajnih pjevača, odličnog benda, slike, tona i produkcije.

'Ako smo i mi doprinijeli gledanosti, baš mi je drago. Trzavice nisam uopće primijetio, ja sam sjedio skroz na rubu, pa ako ih je i bilo, do mene to nije došlo', rekao nam je Dečak.

Nesuglasice među ostalim članovima, kaže, nisu negativno utjecale na radnu atmosferu u showu.

'Ja sam klasa optimist, a istoga nije nedostajalo ni kod ostalih mentora kao i kod kompletne ekipe ispred i iza kamere', ističe. Trenutačno se s Vatrom sprema na brojne koncerte po Hrvatskoj te veliki koncert u Domu sportova 23. listopada.