NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

Sjajna Nina Kraljić pobjednica je prvog 'The Voicea'!

26.04.2015 u 10:51

  • +3

The Voice - finale

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić

Bionic
Reading

Nakon 14 tjedana emitiranja showa konačno smo saznali tko je najljepši glas Hrvatske, a prvi 'The Voice' Lijepe Naše je fantastična Nina Kraljić koja je dobila najviše glasova publike, njih ukupno 194.319. Drugo mjesto osvojio je Mateo Resman, a treće Marin Jurić Čivro

U posljednjoj emisiji showa nastupili su finalisti, Nina Kraljić iz tima Jacquesa Houdeka, Mateo Resman iz tima Indire Levak, Jure Brkljača iz tima Tonyja Cetinskog i Marin Jurić Čivro iz tima Ivana Dečaka.

Prvi je nastupio Jure Brkljača i to s pjesmom 'Brod u boci' Olivera Dragojevića, s kojom je prošao audiciju. Toni mu je rekao da je otpjevao grandiozno te da su jedan od drugoga puno toga naučili. 'Naučio si me kako braniti boje dobrog ukusa pjevanja, emocija i ljubavi', rekao mu je Toni.

Drugi je nastupio roker Čivro otpjevavši 'Ain't No Sunshine' s kojom je prošao audiciju. 'Treba biti ono što jesi i to je teško. Jako sam ponosan na sebe i na svog mentora', rekao je Čivro.

Jedina dama u društvu trojice mušketira Nina Kraljić ponovno je otpjevala 'Beneath Your Beautiful' kojom je na audiciji oborila s nogu Jacquesa. Nina je briljirala, a Jacques je zaključio da je vanzemaljka. 'Imaš frekvenciju koja umiruje, koja djeluje terapeutski. Mislim da ti najviše u prilog ide ta suluda emocija. Tako diraš u dušu', rekao je Jacques.

Mateo je sjajno izveo 'Bed of Roses' Bon Jovija, a nije mogao sakriti koliko je sretan što je dogurao do zadnje emisije. Indira je otkrila da su radili na njegovom samopouzdanju jer se stalno opraštao misleći da će ispasti, pohvalivši ga da je veliki talent i radnik.

Dueti s mentorima

Drugi dio emisije rezerviran je za duete s mentorima, a Tony i Jure otpjevali su Tonyjevu baladu 'Ti, samo ti' u kojoj su se savršenonadopunjavali. Virovitički duo Marin i Ivan odlučio se za Vatrin hit'Tango', dok su Nina i Jacques otpjevali Loreenin hit 'Euphoria', a u energičnom ritmu nastavili su Mateo i Indira s pjesmom 'The Best' Tine Turner.

Jure Brkljača ispao

Nakon što su finalisti otpjevali pjesme s kojima su prošli audiciju, kao i duete s mentorima, glasovi publike odlučili su da u nastavak natjecanja idu Mateo, Nina i Marin, dok je Jure Brkljača ispao. 'Nemam još definirane osjećaje. Ponosan sam i zadovoljan svime', rekao je Jure nakon ispadanja iz emisije.


Superfinale

Superfinale otvorio je Marin s pjesmom 'I Don't Want To Be'. 'Volim vas, volim vas', poručio je vidno uzbuđen Marin. Nina je nakon posljednje izvedbe u emisiji, pjesme 'Zajdi, zajdi', rekla da uvijek ima tremu i će je uvijek i imati. Mateo je za kraj ostavio 'Zlatne godine'.

Prvi 'The Voice' Lijepe Naše je fantastična Nina Kraljić koja je dobila najviše glasova publike, njih ukupno 194.319. Drugo mjesto osvojio je Mateo Resman, a treće Marin Jurić Čivro.