MUŠKA POSLA

Sin Emanuel veliki je ponos tate Gorana

03.02.2015 u 13:17

Bionic
Reading

Naš najtrofejniji tenisač Goran Ivanišević pratio je 10. ATP turnir PBZ Zagreb Indoors u Domu sportova u najboljem društvu, sa sinom Emanuelom

Ponosni otac Goran Ivanišević i njegov sin Emanuel pozorno su pratili meč Hrvata Borne Ćorića i Ukrajinca Sergija Stakhovskog. Sedmogodišnji Emanuel imao je štošta za objasniti ocu po pitanju igre na terenu. Naime obiteljski miljenik od slavnog je oca naslijedio talent, ali i ljubav prema tenisu. Emanuel, koji ove godine završava prvi razred, osim tenisa igra nogomet te je potpuno posvećen sportskim aktivnostima.

Stoga nije ni čudo da s ocem, osvajačem Wimbledona, uživa u muškim razgovorima o sportu dok je mama Tatjana Dragović posvećena svojim dvjema djevojčicama, 11-godišnjoj Amber i četveromjesečnoj Luce.

Brižni Goran nakon povratka iz Australije održao je obećanje i poveo sina na ovaj popularni turnir. Prije samo nekoliko dana Emanuel je u Domu sportova bio zvijezda veća od teniskog asa. Naime pomogao je izvući parove, što je izmamilo osmijehe na lice njegovu tati i Marinu Čiliću, našem tenisaču koji je morao odustati od turnira zbog ozljede ramena.