BRAČNE VODE

Simona i Ante se gotovo pojeli poljupcima

30.05.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Čini se da mlađahna Simona itekako pobuđuje strasti svog vremešnijeg supruga pa je ponovni susret nakon nekoliko tjedana rezultirao žestokim razmjenjivanjem nježnosti

Još jučer, kada se tek začula svirka tamburaša i veseli povici farmera koji se u mračnoj noći još nisu ni vidjeli, Simona je htjela pojuriti prema Anti. Kocka ju je u nekoliko navrata morao spriječiti u tome naumu, govoreći joj da se strpi još nekoliko trenutaka. Kada je Ante ušetao s ostalim povratnicima na farmu, nastupilo je takvo ljubljenje (ili bolje rečeno žvaljenje) da ga ne bi mogli nadmašiti ni najnapaljeniji tinejdžeri pod rafalnom najezdom tek pobuđenih hormona.

 

   

 
Isti su se prizori nastavili i kasnije u kući, tijekom Marinine rođendanske proslave iliti Giannine ‘djevojačke’ večeri. Ante je Simonici pjevao pjesmu ‘Ginem’ grupe Magazin, a Simona je u intervalima ljubljenja i grljenja Antu obasipala svojim standardnim pitanjima. ‘Ljubavi, jesam li ja jako debela? Ljubavi, nisi ni sa kim bio? Niti jedna ti se nije upucavala?’ nije prestajala Simona, a Antin je odgovor bio u pomalo mačističkom tonu, što baš i ne čudi: ‘Tisuće njih, majke mi, ali ti si moja sveta Simona!’ odgovorio joj je njezin očito ‘općepoželjni’ suprug. Jedino je pitanje kako se njihovi trenutačni sustanari nose s ovim prizorima, koji bi i najromantičnije duše natjerali na lupanje glavom u zid.