NAJTEŽI DANI

Sharon Stone progovorila o zdravstvenim problemima

08.02.2015 u 14:16

Bionic
Reading

Slavna glumica dvije godine se oporavljala od moždanog udara zbog kojeg je trebala ponovo učiti pisati, hodati i govoriti

Iako je svih ovih godina prati glas femme fatale Hollywooda i nesalomljive plavuše, 56-godišnja Sharon Stone napokon je progovorila o jednom teškom životnom iskustvu koje ju je zauvijek promijenilo i spustio na zemlju. Riječ je o moždanom udaru koji je doživjela prije više od deset godina i od kojeg se oporavljala pune dvije godine.

'Imala sam jaku moždanu kap, krvarila sam deset dana. Mislila sam da ću umrijeti. Dvije godine učila sam ponovo pisati, čitati i hodati. Bili su to najgori dani u mom životu, nakon toga odlučila sam okrenuti životnu stranicu i usporiti. Dotad sam snimala film za filmom, ubrzani životni ritam uzeo je svoj danak', rekla je Sharon. Zdravstveni problemi zauvijek su joj utjecali na karijeru koju je dotad gradila Hollywoodu, no titulu seks simbola i u šestom desetljeću života nitko joj nije oduzeo.

'I dan danas kad odem po kavu u Starbucks, uvijek se tamo nađe neki 20-godišnjak koji se baci na mene', ispričala je glumica. Stone trenutno snima novu televizijsku seriju 'Agent X' u kojoj glumi potpredsjednicu SAD-a.

Priznala je i kako joj je u četrdesetima dugo trebalo da prihvati starenje: 'Zatvorila bih se u kupaonicu s bocom vina i pokušavala se pomiriti s novim borama na svom licu. Isplakala sam suza dok konačno nisam prihvatila sebe takvu.'