SARAJEVSKI GLAMUR

Severina ukrala crveni tepih holivudskoj zvijezdi

23.08.2013 u 14:58

  • +18

Severina i Danny Glover na crvenom tepihu SFF-a

Izvor: tportal.hr / Autor: Dario Gušić

Bionic
Reading

Sedma večer 19. Sarajevo Film Festivala bila je zasigurno jedna od glamuroznijih festivalskih večeri uz Severinu i Dannyja Glovera na crvenom tepihu

Dočekana ovacijama festivalske publike, Severina Vučković štiklom je stala po tko zna koji put na sarajevski crveni tepih i napravila pravu 'uzbunu'. Obučena u elegantnu zelenu haljinu dizajnerice Stelle McCartney, jedna od najvećih glazbenih zvijezda regije Seve Nacionale pozdravila je uz osmijeh Sarajlije i goste Sarajeva. Prošetala je crvenim tepihom u pratnji kazališnog redatelja Tomaža Pandura.

'Hvala što ste me pozvali na SFF. Za Sarajevo i prave prijatelje uvijek nađem vremena', rekla je Seve te obećala sarajevskoj publici odličan koncert koji će 12. listopada održati u sarajevskoj Zetri u okviru turneje 'Dobrodošao u klub'.

Festivalska publika je s velikim oduševljenjem pozdravila i holivudskog glumca Dannyja Glovera kojem je ovo bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkad je u došao u Sarajevo prije četiri dana.

'Supruga me je nagovorila da prošećem Sarajevom i upoznao sam ovaj predivni grad. Sviđa mi se stari dio grada. Razgovarao sam s ljudima, pričali su mi o svojim iskustvima tokom rata i tek tada sam shvatio da se ovaj festival pojavio u vrijeme rata i da je proizašao iz napora i želje da ljudi ostanu ljudi', rekao je Glover.

Crvenim tepihom prošetali su i producentica i dobitnica počasnog Srca Sarajeva Cat Villiers, ovogodišnja dobitnica nagrade Fondacije Katrin Cartlidge Dyana Gaye, ekipa gruzijskog filma 'U procvatu' koji je prikazan u okviru Natjecateljskog programa – igrani film.

Redatelji ovog filmskog ostvarenja, Nana Ekvtimishvili i Simon Groß, kazali su da su ponosni što jedan gruzijski film ima priliku da se predstavi na SFF-u.