LUFTIĆ HEDONIZAM

Severina, Iva Balent i Jovana Joksimović: Jahte su out!

20.07.2016 u 19:38

Bionic
Reading

Svijet je doslovce poludio za luftićima u obliku flaminga, labuda i sličnih životinja, a trendu ovog ljeta nisu odoljele ni prijateljice Severina i Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora, koje su s Jovanom Joksimović jučer uživale plutajući na njima na nepoznatoj lokaciji na Jadranu

Ljeto je odavno i službeno započelo, a poznate osobe krenule su put svojih omiljenih destinacija. I dok mnoge od njih isključivo uživaju i pune baterije za nove poslovne aktivnosti ove jeseni, pjevači nisu te sreće pa u većini slučajeva kradu trenutke odmora između mnogobrojnih nastupa. U takvoj situaciji je i Severina te je odlučila iskoristiti pauzu između koncerata da se nađe sa svojim prijateljicama i dobro zabavi na plaži.

Morske radosti iz Sukošana objavila je supruga srpskog pjevača Željka Joksimovića, voditeljica Jovana Joksimović. Uz komentar 'Live your life and forget your age' (op.a. Živi život i zaboravi na godine), Jovana je stavila fotografiju na kojoj se nalaze Severina, Iva Balent i ona sama s prijateljicom te uživaju na ogromnim luftmadracima u obliku labuda, jednoroga i flaminga. Fotografiju je odmah komentirala i jedna od akterica sa slike, Iva Balent, koja je prijateljicama poručila da poput Petra Pana nikada ne odrastu.

Live your live and forget your age

Fotografiju objavljuje Jovana Joksimovic (@jovanamac)

Severina, Jovana Joksimović i Iva Balent uživaju na predimenzioniranim luftmadracima

435088,430535,413426,406974