ANGELININ PRVIJENAC

Šerbedžija će glumiti poštenog srpskog nacionalista?

01.09.2010 u 20:56

Bionic
Reading

Slavna glumica Angelina Jolie okušat će se i u redateljskom stolcu, a za glavnu mušku ulogu u svom prvijencu navodno bi htjela Vladimira Rajčića koji živi u Los Angelesu, dok bi oca njegovog lika trebao glumiti Rade Šerbedžija

Glavni glumac prvog filma u režiji čuvene Angeline Jolie trebao bi biti Vladimir Rajčić kojeg je proslavio film 'Srpski ožiljci', dok bi ulogu njegovog oca trebao dobiti Rade Šerbedžija, prenosi 24 sata. Prema istom izvoru, Rade Šerbedžija opisuje svoj lik kao poštenog srpskog nacionalista.

Angelina Jolie počinje snimati svoj prvijenac u studenome u Bosni, a radnja bi se trebala odvijati tik prije rata kroz četiri godišnja doba, navodi 24 sata.

Producenti filma su oskarovac Graham King te Edin Edo Šarkić, vlasnik sarajevskog Scout filma koji na projektu Angeline Jolie radi već tri mjeseca, a kaže da glumica ne želi holivudske zvijezde te da su ljudi iz njezina tima tijekom Sarajevo Film Festivala uzeli snimke nekih bosanskih glumaca, izvještava 24 sata.

Potkraj rujna u Sarajevu bit će završna audicija za film, a Angelina Jolie osobno će birati glumce. Snimanje samog filma trajat će dva mjeseca, a za nekoliko tjedana znat će se i prva lokacija na kojoj će se snimati film. Neke scene radnje ljubavnog filma odvijat će se na židovskom groblju u Sarajevu, Kozjoj ćupriji, a najvećim dijelom u filmskom studiju u Budimpešti, navodi 24 sata.