TO SAMO ONA MOŽE

Sanja Vejnović: Zvijezda za 55. rođendan

08.08.2016 u 21:48

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica danas slavi 55. rođendan, a kakav je bio ugođaj opuštenog slavlja negdje na moru, Sanja je otkrila jednom fotografijom na Facebooku. Osim tortom i čašom vina, lijepa glumica počastila se još nečim - zvijezdom na stazi slavnih

'Dođeš u godine kad te baš briga što će tko misliti', poručila je o svojim pedesetima ispod jedne fotografije na svom Facebook-profilu glumica Sanja Vejnović koja danas slavi 55. rođendan. Nakon Filmskog festivala u Puli, Sanja se odmara na moru gdje je i bilo malo slavlje uz morske delicije, tortu i crno vino.

Sanja si je za rođendan priuštila i jednu zvijezdu sa svojim imenom na holivudskoj stazi slavnih našalivši se malo na svoj račun.

'Oni koji me najbolje poznaju, kažu da sam prava kraljica drame. Kod mene je sve burno, kaotično, glasno. Znam da ne ostavljam takav dojam jer sam u kontaktu s nepoznatim ljudima smirena. No, u biti sam temperamentna, žestoka u svojim izljevima ljutnje, a to je ponekad kontraproduktivno. Svjesna sam da nisam uvijek fleksibilna, često želim da sve bude onako kako sam ja zamislila. Moram priznati da je moja borba s vlastitim egom sve uspješnija i da su rezultati nakon dugo godina treninga napokon vidljivi', rekla je jednom prilikom vrlo iskreno o sebi Sanja u intervjuu za Večernji list.

Nakon razvoda od snimatelja Gorana Mećave s kojim je u braku dugom 30 godina dobila dvoje djece, glumica je trenutno u vezi s vlasnikom informatičke tvrtke Hrvojem Šupihom Kvaternikom, o čemu je pisao tportal. 'Svoju sreću ne skrivam', poručila je tada na tu temu Sanja.