LJUBAV NAKON RAZVODA

Sanja Vejnović: Svoju sreću ne skrivam!

10.05.2016 u 12:37

Bionic
Reading

Godinu dana nakon razvoda od snimatelja Gorana Mećave, s kojim je u 30 godina dugom braku dobila dvoje djece, 54-godišnja glumica odlučila je više ne tajiti svoju vezu s bivšim hokejašem, danas vlasnikom informatičke tvrtke Hrvojem Šupihom Kvaternikom, s kojim je često bila viđena u javnosti još od 2012. Na premijeri predstave 'Pad' u ZKM-u proteklog vikenda Sanja i Hrvoje prvi put su zajedno pozirali fotografima, a glumica je za tportal kratko i jasno komentirala novu ljubav

Jedna od najljepših hrvatskih glumica, 54-godišnja Sanja Vejnović u subotu je na premijeri predstave 'Pad' redatelja Mirana Kurspahića bila u odabranom društvu. Glumica je došla podržati prijatelje Suzanu Nikolić i Mirana Kurspahića, s kojim je dvije godine glumila u seriji 'Kud puklo da puklo', ali i ostale kolege koji su, kaže, sjajno odradili posao. Kao i mnogo puta dosad, Sanja je bila u društvu bivšeg hokejaša Medveščaka, poduzetnika Hrvoja Šupiha Kvaternika. Ovaj put par se nije skrivao od fotografa, a godinu dana nakon razvoda Sanja je odlučila reći nešto o novom odabraniku u svom životu.

'Da, Hrvoje i ja smo došli zajedno', izjavila je glumica za tportal. Na pitanje znači li to da svoju sreću više ne skriva Sanja nije ostala bez komentara:

'Tugu ponekad skrivam, ali sreću nikada. Dalje ne bih ništa komentirala', rekla je glumica za tportal. Prošle godine Sanja se nakon tri desetljeća braka razvela od snimatelja Gorana Mećave. S Hrvojem je često viđena u javnosti još od 2012. godine, no glumica je uvijek bila odlučna ne komentirati njihovo prijateljstvo koje je s vremenom preraslo u ljubav. Hrvoje Šupih Kvaternik od nje je stariji desetak godina, a u mladosti je bio uspješan hokejaš zagrebačkog Medveščaka. Danas je vlasnik informatičke tvrtke.

Da više ne želi skrivati svoju ljubav, Sanja je dala do znanja i prije dva tjedna, kad je na svom profilu na Facebooku objavila simboličan crtež hokejaša koju su njezine prijateljice komentirale simbolom srca.