UNUTAR MOBILNE APLIKACIJE

Sanja i Vedran iz 'The Voicea' sjeli u mentorske stolice

13.02.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Svojim glasovima u showu The Voice oduševili su nas Sanja Berković i Vedran Ljubenko, a mi smo njih oduševili The Voice Hrvatska mobilnom aplikacijom!

The Voice – Najljepši glas Hrvatske i ove godine ruši sve rekorde – interes je sve veći, što pokazuju društvene mreže showa i generalnog sponzora Hrvatskog Telekoma! Gledanost je i velika, a broj preuzimanja mobilne aplikacije raste iz tjedna u tjedan. Taj podatak i ne čudi s obzirom na to da svi oni koji instaliraju aplikaciju mogu kroz tjednu igru provjeriti bi li se i oni sami okrenuli kandidatima kada bi čuli samo njihov glas.

Ovu mogućnost mobilne aplikacije provjerili su ovogodišnji natjecatelji Sanja Berković i Vedran Ljubenko. Sanja je svojim umijećem uspjela osvojiti Tonyja Cetinskog i tako postala dio njegovog tima, dok je Vedran odabrao ući u dio tima Ivana Dečaka. U priloženom video zapisu provjerite kako su se snašli!

30-godišnja Riječanka, po zanimanju pravnica, otkriva kako se na na The Voice prijavila kako bi sama sebi pokazala što može i da svlada strah od neuspjeha. Pjeva od malih nogu, a trenutno unutar jednog lokalnog punk/rock banda. 'Rekla sam ti da možeš', poručila bi si Sanja Berković kada bi se našla u završnoj fazi natjecanja.

Vedran Ljubenko dolazi iz Dubrovnika i strastveni je ljubitelj nogometa, od igranja i navijanja do igranja računalnih igara. Kada je imao 10 godina mama ga je prisilno odvela na satove klavira, ali je ubrzo zavolio glazbu i shvatio da uz mnogo truda može nešto postići. Volio bi napuniti Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog te smatra da su mu najveće prepreke u showu konkurencija i nedavno otkrivena astma.

Oboje kandidata bili su iznimno oduševljeni ovom mogućnošću mobilne aplikacije, zbog čega vjerujemo da ćete i sami biti ukoliko preuzmete aplikaciju na www.hrvatskitelekom.hr/the-voice.

Ocjenjujući uživo kandidate u aplikaciji dok ih slušate i gledate na vašim malim ekranima imate priliku osvojiti jedan od 14 smartphonea!

Vedran Ljubenko dolazi iz Dubrovnika i strastveni je ljubitelj nogometa, od igranja i navijanja do igranja računalnih igrica. Kad je imao 10 godina, mama ga je prisilno odvela na satove klavira, ali je ubrzo zavolio glazbu i shvatio da uz mnogo truda može nešto postići. Volio bi napuniti Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog te smatra da su mu najveće prepreke u showu konkurencija i nedavno otkrivena astma.

Oboje kandidata bili su iznimno oduševljeni tom mogućnošću mobilne aplikacije, zbog čega vjerujemo da ćete i sami biti ako preuzmete aplikaciju na www.hrvatskitelekom.hr/the-voice. Ocjenjujući uživo kandidate u aplikaciji, dok ih slušate i gledate na vašim malim ekranima, imate priliku osvojiti jedan od 14 smartphonea!

RTL Autor: RTL