OBITELJ NA OKUPU

Sanja Duggan i Frane Barbieri: Ljetovanje bivših supružnika

  • Autor: N.Sa
  • Zadnja izmjena 17.08.2016 14:00
  • Objavljeno 17.08.2016 u 14:00
Frane Barbieri i Sanja Duggan

Frane Barbieri i Sanja Duggan

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Sanja Duggan, jedna od najbogatijih Hrvatica koja posljednje dvije godine živi u Los Angelesu, prošetala se dubrovačkim Stradunom u društvu supruga Krešimira Čorka i sinčića Lennona, a slavnom ulicom ovih dana šeta se i njezin bivši suprug Frane Barbieri s djevojkom Vanjom Halilović. Nerijetko im društvo pravi upravo Sanjin i Franin sin Lennon Bennet

Jedan od najljepših gradova svijeta - Dubrovnik - nerijetko je destinacija koju bogati i slavni biraju za odlazak na ljetovanje. Kao i ranijih, i ove godine Sanja Duggan odlučila je provesti odmor na jugu Hrvatske. U društvu supruga Krešimira Čorka i sinčića Lennona, iz drugog braka s Franom Barbierijem, prošetala se dubrovačkim Stradunom. Samo nekoliko dana kasnije na istom je mjestu snimljen upravo Barbieri i njegova djevojka Vanja Halilović, televizijska voditeljica. S njima u društvu bio je i njegov devetogodišnji sin Lennon.

Marko Lukunic/PIXSELL

Marko Lukunic/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Čini se da su bivši supružnici pronašli najbolje rješenje za svog sinčića koji na taj način može uživati u društvu oba roditelja. Naime, Sanja Duggan se prije dvije godine preselila sa sinom u Los Angeles, a ondje je sreću pronašla kraj Krešimira Čorka. Barbieri je pak nakon rastave braka nastavio život u Zagrebu i u zagrljaju lijepe Vanje.

 Marko Lukunić

Marko Lukunić

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

45-godišnja Sanja trenutno je u trećem braku, a s poduzetnikom Krešimirom Čorkom izmijenila je bračne zavjete početkom prošle godine u Americi. Svog prvog supruga, Amerikanca Demiana Duggana, upoznala je 1992. godine, a već su iduće godine uplovili u bračnu luku. Demian se zbog Sanje tada preselio u Zagreb i pokrenuo tvrtku Metropolis Media. Idila je prekinuta nakon tragedije uzrokovane bolešću koja je 1997. bila jača od Demiana, ali Sanja je ostala dovoljno jaka da preuzme posao.

Samo tri godine kasnije proglašena je najbogatijom Hrvaticom nakon što je prodala 17,8 posto udjela u tvrtki za oglašivanje kompaniji čiji je vlasnik Rupert Murdoch.

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL


Sanja Duggan i Frane Barbieri proveli su 13 zajedničkih godina

S drugim suprugom Franom Barbierijem, s kojim je ozakonila vezu u veljači 2007. intimnom ceremonijom na Havajima, provela je 13 godina. Nakon rastave ostali su u vrlo dobrim odnosima. Ovogodišnje ljetovanje bivših supružnika s njihovim novim partnerima u Dubrovniku tomu je dokaz, a u zajedničkim druženjima zasigurno najviše uživa Lennon Bennet koji tatu Frana, čini se, viđa tijekom ljetnih i zimskih školskih praznika.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!