LJUBAV JE SLIJEPA

Šalković otkrio tajnu uspjeha veze s Anom Gruicom

02.04.2015 u 11:59

Bionic
Reading

Uvijek intrigantan u svojim postovima na Facebooku, spisatelj je otkrio na koje je sve kompromise u vezi pristala njegova djevojka Ana Gruica, s kojom čeka prvo dijete

U vezi strastvene Splićanke i nemirnog Zagrepčanina kompromis je najvažniji. Dao je to na znanje nedavno i sam Hrvoje Šalković, objavivši šaljiv i vrlo iskren post na društvenoj mreži.

'Gleda moja bolja polovica talent show emisije, X faktore, the voiceove, masterchefove, gleda sve te nove, prezgodne, prelijepe, prefeminizirane mladiće, vata se za glavu, pa mi kaže - ljubavi, samo gledaj Ligu prvaka, samo pij pivo, samo bacaj robu po podu, samo tupo bulji u mene kada počnem pričati o našim osjećajima... Samo daj, molim te, nemoj nikad stati... Ok, bolja polovico, tupo buljim, gledam, bacam i pijem, deal!', opisao je Šalković kako to izgleda u njegovoj ljubavnoj vezi sa splitskom glumicom Anom Gruicom.

Tijekom nedavnog putovanja na Tajland Ana i Hrvoje otkrili su kako ih u budućnosti prije svega čeka velika odgovornost jer za nekoliko mjeseci postaju roditelji. Da je završio sa svojim pustolovinama po svijetu, Hrvoje je naglasio već nekoliko puta, a Ana je, čini se, nakon mnogih ljubavnih promašaja pronašla muškarca koji je razumije.


Ono di je sniman onaj film od kojeg se svi hipsteri tresu... ;))))- potpisala je Ana ovu fotografiju na Facebooku