LEJLA FILIPOVIĆ

'S Tarikom je i kod kuće uvijek spektakl!'

13.03.2015 u 12:55

Bionic
Reading

Poznatog glumca i televizijskog voditelja u publici su gledali supruga Lejla te sinovi Dino i Arman koji je na kraju zbog tatine predstave pustio i suzu

Kad je nekome humor u genima, onda i najsiviji dani dobiju malo boje. Tako je uvijek u obitelji Tarika Filipovića koji ne nasmijava samo publiku u svom matičnom kazalištu Kerempuh, već je to svakodnevna navika koju posebno cijeni Tarikova supruga Lejla. U povodu 200. izvedbe Kerempuhove hit predstave 'Spektakluk', tatu su u kazalištu došli vidjeti Dino (11) i Arman (7).

Navikli na Tarikove zafrkancije kod kuće, nije im to bilo ništa novo, iako je mali Arman zbog zadnje scene zaplakao. Smirio se tek kad je posjetio tatu u garderobi nakon predstave i vidio da je s njim sve u redu.

'Tako je to u našoj obitelji, nikad nije dosadno!' kroz smijeh će Lejla dodavši da ono što najviše cijeni kod svog supruga je njegov optimizam i pozitivna energija.

'I doma je kao i na pozornici uvijek neki spektakl. Tarik je takav, nasmije te i oraspoloži i kad nisi raspoložen za neku zezanciju. S njim svaki dan imamo stand-up komediju', zaključuje.

'Spektakluk' je sinoć došla pogledati i glumica Nataša Janjić koja nikad ne propušta pružiti podršku svojim prijateljima Tariku i Reneu Bitorajcu.


Slavljeničko raspoloženje Tarika i Renea sinoć u Kerempuhu