PI, PI, PI PIJANICA

Rozga i Hauser urnebesno 'skinuli' Joleta!

23.03.2016 u 16:34

Bionic
Reading

Da ljubav nema granica, dokazali su Jelena Rozga i Stjepan Hauser. Poznati viliončelist koji se inače često znao ismijavati na račun zabavnjaka, očito je zaboravio na te dane i sad bez problema pjeva pjesme i svoje zaručnice Jelene, ali i one popularnog Joleta. Par je snimio video u kojem izvode Joletovu pjesmu 'Pijanica', kojom su mu poželjeli brzo ozdravljenje

Jole posljednjih dana boluje od gripe pa ga je mladi par odlučio oraspoložiti neobičnim iznenađenjem. Pjevač je toliko bio oduševljen da je jedva čekao objaviti video na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Jelena i Stjepan nedavno su snimili zajednički video u kojem pjevaju stari hit grupe Magazin 'Minut srca tvog'. Violončelistu odjednom pašu pjesme pop izričaja, dok je prije oštro kritizirao svoje zabavnjački orijentirane kolege.

'Čuli smo puno kritika na svoj račun, ali koliko ih mi dobijemo, nije to ništa s obzirom na to koliko ih dobiju drugi. Pogledaš Severinu i Rozgu i odmah ti je lakše. Nisam čuo dobar komentar o njima u životu!' rekao je Stjepan prije tri godine Barbari Kolar i Ivanu Vukušiću u Jutarnjem showu Antene Zagreb.

Jelena & Stjepan

Poslušajte kako Jelena Rozga i Stjepan Hauser (2Cellos) pjevaju moj posljednji hit 'Pijanica nisam' <3

Posted by Joško Čagalj - Jole on 23. ožujka 2016

#vienna #love #smile #happy #jelenarozga

A video posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on