UZ SJAJAN KONCERT

Rozga i Hauser: Godišnjica veze u romantičnoj Veroni

12.05.2016 u 10:35

Bionic
Reading

U gradu s najslavnijom ljubavnom pričom iz Shakespeareovog pera trenutno najpopularniji domaći ljubavni par slavio je ne samo godišnjicu svoje ljubavi, nego i jedan od najuspješnijih koncerata 2Cellosa u veronskoj Areni. Društvo su im pravili Jelenin najbolji prijatelj Jole sa suprugom Anom

Malo toga javnost više može iznenaditi kad su u pitanju Jelena Rozga i Stjepan Hauser kao njihova objava veze prošle godine. A od tada pa do danas dogodile su se i zaruke, zajednička putovanja, upoznavanje njihovih obitelji, Jelenin susret s Eltonom Johnom u Las Vegasu - svašta su nam Rozga i Hauser otkrili u nepunih dvanaest mjeseci.

A da priči ne bi manjkalo romantike, par je svoju prvu godišnjicu ljubavi proslavio u jednom od najvećih dragulja srednjovjekovne arhitekture i umjetnosti, romantičnoj Veroni. No osim slavlja Jelene i Stjepana, tamo je jučer održan i predivan koncert 2Cellosa u prepunoj Areni. Slavne hrvatske čeliste u Italiji je podržao i Jelenin najbolji prijatelj Joško Čagalj Jole, s kojim su ona i Stjepan svoj poseban dan proslavili na večeri.

Grazie Verona!!what a crazy night!!!#photooftheday #arenadiverona #italy #2cellos

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

2 hours until the show!!

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on