CONVERSE NEON PARTY

Rokerski provod Vanje Mamić i Emine Šokote u štiklama

13.04.2016 u 10:33

  • +9

Converse party i koncert grupe Vatra u Vintage Industrial Baru

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/Pixsell

Bionic
Reading

Među brojnim poznatima koji su se sinoć dobro proveli na Converse Neon Partyju u Vintage Industrial baru gdje je atmosferu zagrijala grupa Vatra bile su Vanja Mamić i Emina Šokota koje poput najzagriženijih rokera također vole taj brand tenisica. Dino Rađa koji se odnedavno dao u glazbene vode na zabavu je stigao bez suprige Viktorije

Rock i Converse žive vječno, reći će neki, a da unatoč mnogim trendovima jedan uvijek ostaje u modi, dalo se naslutiti po velikom društvu koje se okupilo sinoć na Converse partyju na kojem je zasvirala i Vatra. Među najvećim obožavateljima Conversea bio je i glumac Kristijan Ugrina, ali i njegov kolega Boris Mirković.

'Ljubitelj sam starki od svojih najranijih rokerskih dana, zapravo otkad znam za sebe. Kad nije bilo para, nosio sam šangajke i startasice, a kad je - samo starke. Vole ih moje cure. Marijeta ih nosi od svoje šeste godine. Bilo joj je teško vezati na početku, ali sad kad to zna, nosi ih s veseljem kao i cijela obitelj. Nismo baš prečesto vani zbog male. Mogu je čuvati brat i sestra koji imaju svoje obaveze, a i oni bi stalno išli van pa to treba uskladiti. Ali Tamara i ja volimo izaći na koncerte, predstave', kaže Kristijan Ugrina.

Ivan Dečak svoj fetiš također ne krije. 'Samo jedan Chuck je bolji od C. Norrisa - Chuk Taylor II, kaže Dečak. Sprema se za prvi akustični koncert u Lisinskom. On u svojim starkama spava, jede, kupa se, a i zarazio je s njima i svoju obitelj.

Premda je se češće može vidjeti s cipelama visokih potpetica na nogama nego u tenisicama, Vanja Mamić uspješno njeguje  i sportski stil odijevanja, kao i njezina prijateljica Emina Šokota, koju je na party stigla sa suprugom Tomom Šokotom, bivšim nogometašem. Sport je oduvijek bio važna stavka Vanjina života. Živjeti zdravo znači živjeti sretno, smatra bivša supruga Zorana Mamića koja sinoć nije skidala osmijeh s lica.

Dino Rađa kao i uvijek nije bio od puno riječi, no otkrio je kako je uzbuđen zbog skorog glazbenog nastupa na Omiš Guitar Festu za nekoliko dana.


Dino Rađa



Tomo i Emina Šokota


Ana Miščević i Antonija Stupar Jurkin