KAŽU BRITANSKI MEDIJI

Robbie Williams vraća se u Take That?

29.01.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Robbie se družio s bivšim članovima boy benda i dao naslutiti da bi se uskoro mogli okupiti u punom sastavu

Robbie je Take That napustio još 1995. godine, a tek je u zadnjih nekoliko godina počeo razgovarati s bivšim kolegama, ne bi li sada proveo čak pet sati s preostalim članovima novookupljenog, ali krnjeg sastava Take That, pjevajući s njima u studiju u Los Angelesu.

Štoviše, nakon pet sati snimanja i druženja viđeni su kako se grle na rastanku pa nije čudo što je neimenovani izvor britanskom tabloidu The Sun izjavio: 'Stvari izgledaju dobro. Ovo su sjajne vijesti za fanove, vrijeme provedeno u Los Angelesu koriste kako bi ponovo radili kao bend.'

Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen i Jason Orange u SAD-u su snimali svoje stihove za humanitarni singl Simona Cowella, namijenjen pomoći žrtvama potresa na Haitiju, obradu 'Everybody Hurts' REM-a na kojoj pjevaju Kylie Minogue, Leona Lewis, Mariah Carey Rod Stewart i mnogi drugi.

'Take That nisu išli u Los Angeles kako bi službeno pisali i snimali s Robbiejem, ali su se družili zajedno i to je sjajno', bilo je sve što je rekao glasnogovornik Take That.