ŠEST GODINA LJUBAVI

Robbie i Ayda: Nostalgija za godišnjicu braka

08.08.2016 u 15:26

Bionic
Reading

Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field Williams proslavili su šestu godišnjicu braka. Na društvenim mrežama, čestitajući jedno drugome, s obožavateljima su podijelili fotografije sa svog bajkovitog vjenčanja u vili na Beverly Hillsu

Legendarni britanski glazbenik nikada nije krio koliko obožava suprugu Aydu, štoviše nerijetko ističe da je ona njegova najveća sreća i ponos. Ovih dana proslavili su šestu godišnjicu braka.

Budući da su i on i Ayda vrlo aktivni na društvenim mrežama, sa svojim fanovima podijelili su još jedan intiman i taj važan događaj. Ayda je za tu prigodu napravila video s fotografijama njihova vjenčanja.

Svadba je za neke njihove prijatelje bila pravo iznenađenje jer su za nju saznali 24 sata prije i nisu stigli niti doći, a nisu bili ni članovi tadašnjeg Robbiejeva benda Take That. Kako su im roditelji oboma razvedeni, Ayda i Robbie potpisali su predbračni ugovor jer je Robbie htio zaštiti svoju imovinu od oko 100 milijuna eura.

Imaju kćer Theodoru Rose Teddy rođenu 18. rujna 2012. i sina Charltona Valentinea koji se rodio 27. listopada 2014. godine.