'DOFURAJ SVOJ FILM!'

Raspisan 10. natječaj amaterskog filma

08.07.2013 u 14:44

Bionic
Reading

doFuraj svoj film! natječaj je kratkog amaterskog filma koji se desetu godinu zaredom odvija kao jedan od popratnih programa Festivala igranog filma u Puli. Natječaj je otvoren do 7. lipnja 2013. godine, a prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 60. festivala igranog filma u Puli koji se održava od 13. do 27. srpnja 2013. godine

Na natječaj se mogu prijaviti autori sa svojim filmovima u trajanju do jedne minute. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska uratka.

Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se u sljedećim kategorijama:
- najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija (odluku donosi žiri sastavljen od strane organizatora),
- najbolji film po glasovima publike (odluku donose posjetitelji online glasovanjem na www.pulafilmfestival.hr i www.max.tportal.hr od 21. lipnja do 21. srpnja).

Vrijedna nagrada za najbolji film po odluci stručnog žirija, koju dodjeljuje Hrvatski Telekom kao partner Festivala, uručit će se na Svečanoj dodjeli nagrada u Areni 27. srpnja. Festival će pobjednika i pratnju ugostiti u Puli od 25. do 28. srpnja.

Pravilnik i prijavnica su objavljeni na web stranici Pula film festival.


'Na ovogodišnjem, desetom doFuraj, kao i svake godine, otvorenih srca očekujemo zanimljive radove, različite pristupe, nove filmske priče, a nadamo se i neke nove filmske početke', rekla je Svetlana Barać, voditeljica programa doFuraj svoj film.

Prošlogodišnji pobjednik po glasovanju žirija, film 'Instant panic' autorice Vlaste Meštrović možete pogledati na MAXzoni tportala

Sve ostale potrebne informacije u svezi sa sudjelovanjem nalaze se na internetskoj stranici www.pulafilmfestival.hr u dijelu popratnih programa.