ODREĐEN MU JE PRITVOR

Rajko Dujmić u teškom je psihičkom i fizičkom stanju

14.09.2015 u 20:52

Bionic
Reading

Kako ne bi opet ponovio isto djelo i utjecao na svjedoke, glazbenik ostaje u pritvoru idućih trideset dana, a njegovi su nam odvjetnici kazali kako cijela situacija na njega djeluje iznimno loše

'Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu temeljem prijedloga Općinskog državnog odvjetništva odredio je istražni zatvor gospodinu Rajku Dujmiću koji može potrajati do 7. listopada, odnosno mjesec dana od dana uhićenja. Žalit ćemo se na ovo rješenje i predlagati da se istražni zatvor ukine ili zamijeni mjerom opreza', rekla nam je Sandra Hančić iz Odvjetničkog društva Grubeša & partneri, glazbenikova braniteljica.

'Vidjela sam se jučer i danas s njime i mogu vam kazati da se Rajko osjeća psihički i fizički jako loše. Ovo je veoma stresna situacija za njega s obzirom da nikad dosad nije bio osuđivan pa mu je sve ovo teško palo. Već danas će potražiti liječničku pomoć u Remetincu', govori Sandra Hančić.

Bivši član Novih fosila uhićen je u ponedjeljak navečer u svom zagrebačkom stanu na Maksimiru jer je navodno supruzi Snježani nanio lakše tjelesne ozljede. Policija je stigla na poziv susjeda, a Rajko je iste noći zadržan u pritvoru i tereti ga se za kršenje članka 117. Kaznenog zakona.

'Ne želim ništa komentirati', rekla je Snježana Dujmić novinarki RTL-ove emisije 'Sve u šest'. Ona je jutros s Rajkovim odvjetnicima stigla pred sud pružiti suprugu potporu u nadi da će biti pušten iz pritvora.