SUPRUZI ZA ROĐENDAN

Rajko Dujmić: Snježana, zaboravi svu muku, suze i bol!

08.01.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Početkom prosinca Snježana i Rajko Dujmić proslavili su svojih 25 zajedničkih godina, a pjesmom Novih fosila 'Tvoje i moje godine' poznati je skladatelj i glazbenik svojoj supruzi jučer čestitao 53. rođendan

Iako se Rajko još uvijek nalazi na liječenju, Snježana Dujmić i njezin suprug pronađu način na koji zajedno proslaviti svoje važne obljetnice. Tako je bilo za njihov srebrni pir 2. prosinca, kad je Snježana posjetila Rajka u klinici, a svoje malo intimno slavlje zasigurno su imali i jučer, na Snježanin 53. rođendan. Tim povodom Rajko je svojoj supruzi napisao i malu posvetu na Facebooku, posvetivši joj pjesmu Novih fosila 'Tvoje i moje godine'.

'Snježana moja, sretan ti rođendan... Zaboravi muku, tugu i sve boli, sačuvaj osmijeh na svom licu, ljubav u srcu...', poručio je Dujmić svojoj supruzi, a ona je bila uz njega u najtežim životnim trenucima i oprostila mu mnoge pogrešne korake u životu.

Snježana moja, sretan ti rođendan...Zaboravi muku, tugu i sve boli, sačuvaj osmjeh na svom licu, ljubav u srcu....<3

Posted by Rajko Dujmić on Thursday, January 7, 2016

'Naši životi jako su se isprepleli jer smo oboje imali isti cilj. Među nama novac nikada nije bio sporan, bilo je važno da smo zajedno, da živimo skupa i da sam uz njega dok radi, iako ja apsolutno nemam ništa s muzičkim poslom niti znam pjevati. Obitelj smo koja se održala sve ove godine zbog uzajamne ljubavi. On sam kaže da bez mene ne može živjeti', rekla je Snježana u svom posljednjem intervjuu nakon što je Rajko završio u zatvoru zbog obiteljskog nasilja.

Nakon mnogih turbulentnih događaja u 2015. Rajko je krajem godine završio u klinici za liječenje od ovisnosti, a njegova supruga čvrsto vjeruje da nakon svih izazova i nevolja koje su prebrodili zajedno za njih slijedi novi početak i sretnija budućnost.