POVRATAK U LISINSKI

Rađa iznenadio na koncertu Danijele Martinović

29.02.2016 u 18:31

  • +5

Poznati na koncertu Danijele Martinović u Lisinskom

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon desetogodišnje pauze, koncertom 'Jednu za ljubav' Danijela Martinović sinoć se vratila u dvoranu Vatroslav Lisinski. Nastup su podržali njezini brojni prijatelji i obitelj od kojih su mnogi doputovali iz Splita. Pjevačica je za goste odabrala svog dugogodišnjeg partnera Petra Grašu, a posebno iznenađenje večeri bio je nastup proslavljenog košarkaša Dina Rađe

U dvorani ispunjenoj do posljednjeg mjesta pjevačica je u višesatnom glazbenom programu ponudila svoje hitove kojima je evocirala uspomene, počevši od prvih uspješnica koje je devedesetih otpjevala u grupi Magazin te nastavila u samostalnoj karijeri koju je započela 1996. godine.

Uvijek dobro raspoložena, vrckava pjevačica nekoliko se puta presvlačila za vrijeme koncerta, a nezaboravnu večer kao specijalni gost začinio je njezin životni partner Petar Grašo koji je pjesmama 'Moje zlato' i 'Uvik isti' podigao dvoranu na noge.

Najveće iznenađenje večeri bio je nastup Danijelina prijatelja, proslavljenog košarkaša Dina Rađe. Pjevačica ga nije dugo morala nagovarati da je prati na gitari u njezinoj omiljenoj pjesmi Janis Joplin 'Bobby McGee'. Koncert su iz prvih redova bodrili roditelji, sestra Izabela te brat Ivan, a u publici su sjedili i roditelji Petra Graše, majka Snježana i otac Zoran. Koncert nisu propustili ni Danijelini prijatelji poput Viktorije Đonlić Rađe, Vjekoslave i Tončija Huljića, Borne Rajić, Ksenije Erker i Vere Zime, Mirjane Mikulec te Martine Tomčić i Mislava Čavajde koji s Danijelom čine žiri u novoj sezoni 'Supertalenta'.


Dino Rađa pokazao je svoje gitarističko umjeće u pjesmi Janis Joplin


Danijelini roditelji, sestra Izabela i brat Ivan


Danijelin nastup došli su podržati roditelji Petra Graše
 


U Danijelinu koncertu uživali su Martina Tomčić i Mislav Čavajda