CLUB MASTERS

Prvo zagrebačko gostovanje Simona Bakera

11.12.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Poznati DJ - Simon Baker u petak, 13. prosinca, održat će svoj prvi zagrebački nastup u klubu Masters. Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kuna, dok će na dan njegovog nastupa, ulaznica koštati 60 kuna

Simon Baker od samih početaka svoje DJ i producentske karijere nije podilazio trendovima, a sati koje je kao dijete proveo proučavajući klasičnu gitaru i teoriju glazbe nisu bili uzaludni: albumom 'Traces' iz 2012. godine, kojeg je izdao na etiketi 2020 Vision, pokazao je istinsko glazbeno umijeće i znanje prepoznato od strane publike i kritike. Svojim prepoznatljivim house i techno stilom zarazio je brojnu publiku svirajući po najpoznatijim svjetskim klubovima poput Panorama Bara, Fabrica i Watergate-a. Bio je i dio Garden Festivala i Hideouta na Zrću, a u Zagrebu gostuje po prvi put. Njegova izdanja mogu se pronaći na top etikatama poput Rekidsa, Leftrooma, Get Physcial-a, Cocoona, FINA, 8bit-a i Crosstown Rebelsa, a ovog ljeta udružio se s bliskim prijateljem i kolegom Stuartom Geddesom i osnovao NoFitState label koji je proizašao iz istoimenih techno i house evenata koje Geddes priređuje još od 2008. godine.

Simon Baker redovit je gost BPM Festivala u Meksiku i kao DJ svjetske klase obilazi sve veće festivale (i krovove) diljem svijeta: od Standard Hotela u Los Angelesu, Electric Pickle festivala u Miamiju do montrealskog Piknic Electronik festivala, a ove godine nastupio je i na Circoloco party-u u Detroitu tijekom Movement Electronic Music Festivala.

 

Reform mjesečni event u stalnoj postavi zagrebačkih rezidenta DJ Nicole i DJ Luka K pozivaju vas na druženje na petak 13., oni koji su zaslužni za mnogobrojna gostovanja svijetskih DJ-a na domaćoj sceni.

Simon Baker - 'Hideout'